Markus mu Tarsus mu ?

Reaksiyon skoru
59
8 yıldır ikea markus kullanıyorum artık resmen tükendi biraz hoyrat kullandım sola doğru yattı ve yenisini almam gerekiyor. xDrive Tarsus modelini mi alsam acaba yoksa yine aynısından Markus alıp devam mı etsem bilemedim. Tarsus için süngerin altı boş olduğundan bir süre sonra esneme yapıp altındaki montaj vidalarına temas edebildiğini söyleniyor. hatta bu konuyla alakalı bir kıyaslama videosu yayınlanmış ama kesin bir veri değil tabii ki bilemedim. Markusu biliyorum ben daha çok tarsus kullanıcılarının yorumlarını rica ediyorum görüş ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Hocam başlığını okuyunca Hatayus diyesim geldi :D Ankara da bi dürümcü kendileri...
Şaka bir yana ben de yakında o tarz bir ürün alıcam ve aklımda IKEA Markus var, çok ama çok araştırdım ve çok sağlam yorumlar gördüm bu ürün hakkında... Muhtemelen senin 8 yıllık emektardan alıcam ben de... Ama XDrive Tarsus için aşağı yukarı 10 gündür çok search ettim ama out durumu çok fazla, olumsuz yorumlar da çok fena.. Özellikle ergonomi-kronik ses gıcırtısı ve oturak kısmının aşırı rahatsız edici oluşu/vida batması olayları falan... Açıkçası alasım varsa da üründen soğudum resmen.. Ayrıca ürünün malzeme kalitesinden yana da pek iyi dönütler yok.. Özellikle orta-uzun süreli kullananların değişik forumlarda yorumlarını okudum sabırla ama pek içim açılmadı.. Bi de son zamanlarda gözüme batan şu aşağıdaki ürün var.. Baya bir pozitif yorumları var bir çok yerde.. Alan kullanan tanıdığım yok ama bikaç kullanandan şahsen teyit edersem bu ürüne de meyletme durumum var gibi.. Siz de bi inceleyin..

Hocam başlığını okuyunca Hatayus diyesim geldi :D Ankara da bi dürümcü kendileri...
Şaka bir yana ben de yakında o tarz bir ürün alıcam ve aklımda IKEA Markus var, çok ama çok araştırdım ve çok sağlam yorumlar gördüm bu ürün hakkında... Muhtemelen senin 8 yıllık emektardan alıcam ben de... Ama XDrive Tarsus için aşağı yukarı 10 gündür çok search ettim ama out durumu çok fazla, olumsuz yorumlar da çok fena.. Özellikle ergonomi-kronik ses gıcırtısı ve oturak kısmının aşırı rahatsız edici oluşu/vida batması olayları falan... Açıkçası alasım varsa da üründen soğudum resmen.. Ayrıca ürünün malzeme kalitesinden yana da pek iyi dönütler yok.. Özellikle orta-uzun süreli kullananların değişik forumlarda yorumlarını okudum sabırla ama pek içim açılmadı.. Bi de son zamanlarda gözüme batan şu aşağıdaki ürün var.. Baya bir pozitif yorumları var bir çok yerde.. Alan kullanan tanıdığım yok ama bikaç kullanandan şahsen teyit edersem bu ürüne de meyletme durumum var gibi.. Siz de bi inceleyin..

Benim düşünce mantığım şöyle, ne olursa olsun ofis/müdür koltukları gerçekten insanların en azından 8-9 saat üzerinde oturması için tasarlanıyor, oyuncu koltuklarında ise havalı gözüküyor diye yarış arabalarına konan dönüşlerde sürücü yerinden oynamasın diye var olan sürücü koltukları kullanılıyor. Niye? Havalı gözüküyor, havalı gözükünce de çoğu oyuncu alıyor bu kadar basit. O yüzden ben de markus alacağım, farklı bir sandalye arayışınız varsa da ofis/müdür sandalyeleri satan bayiler gezin ve deneyin derim şahsen

Benim düşünce mantığım şöyle, ne olursa olsun ofis/müdür koltukları gerçekten insanların en azından 8-9 saat üzerinde oturması için tasarlanıyor, oyuncu koltuklarında ise havalı gözüküyor diye yarış arabalarına konan dönüşlerde sürücü yerinden oynamasın diye var olan sürücü koltukları kullanılıyor. Niye? Havalı gözüküyor, havalı gözükünce de çoğu oyuncu alıyor bu kadar basit. O yüzden ben de markus alacağım, farklı bir sandalye arayışınız varsa da ofis/müdür sandalyeleri satan bayiler gezin ve deneyin derim şahsen
markus sağlam hocam ondan yana hiç şüpheniz olmasın yalnız zamanında 500tl ye almıştım şimdi 10.500tl olmuş. o kadar ücret vermişken de aynı ürünü kullanmak mantıklı mı bilemedim. kesinlikle sırtı fileli bir model istiyorum diğer filesizler de rahat edemiyorum terletiyor. aslında bürotime rare diye bir modelde var lakin bence gereksiz pahalı onu ondan dolayı direkt eledim. koltukların geneline bakıldığında süngerin altında sert bir kaplama malzemesi oluyor tahta veya sert plastik mesela o tarsus da kullanılmamış çok ilginç gerçekten.

Son düzenleme:
Aslında o da baya gerçekçi bir mantık.. Benim ofisteki koltuk müdür koltuğu dediğiniz tarz ve aşağı yukarı 4 senedir kullanırım ve günde rahat en az 6-8 saat arası işimiz gereği otururum daha bir kere oram buram tutuldu yok belim ağrıdı yok popuşa battı falan demedim..

4.800 den sitesinden Tarsus sipariş verdim bakalım fiyata dayanamadım..

Geri