trenboloneren
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,135
Benimde aynı uzun süredir 8 yaşından beri gozlukluyum 3 senedir derecem aynı 1.75 2.25doğru 20li yaşlarda yaptırman daha iyi olur ben 18-19ken göz derecem(miyop) büyüyordu ama şu an 21 yaşındayım göz derecem bir yıldır büyümüyor küçülmüyorda sürekli pc başındayım
Büyümesi durduyse yaptırt ama hala artıyorsa durmasini bekle benimde miyopum 5 ve hala artıyor yaşım 20Benimde aynı uzun süredir 8 yaşından beri gozlukluyum 3 senedir derecem aynı 1.75 2.25
gözlüğünü takmaya devam edersen küçülebilir benim astigmatım vardı gözlüğümü takar gittidoğru 20li yaşlarda yaptırman daha iyi olur ben 18-19ken göz derecem(miyop) büyüyordu ama şu an 21 yaşındayım göz derecem bir yıldır büyümüyor küçülmüyorda sürekli pc başındayım
Kanka 10 senedir aynı her şey azalma Yada artma yok son 3 senedir degözlüğünü takmaya devam edersen küçülebilir benim astigmatım vardı gözlüğümü takar gitti
Selamlar 18 yaşındayım ve bu yaz no touch lazer yapmayı düşünüyorum gözlerim uygun ise ama sorum şu bi kesim 18 yaşında yapmak doğru deil geri bozulur 22 23 yaşlarını bekle diyor bi kesim ise yapılabilir hiç bir sorun da olmaz diyor
@Kamina sen olmuştun galiba ameliyat
Komik şey seni
Şunu izle sende yaptırmaya kork ve bizden biri ol ( 20 yaşına doğru yaptır )