brcnkadircan
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
çalışmaz kral
çalışmaz veya kart yanabilir dikkat et.
agalar calisti ve suan furmarka soktum birsey olurmuçalışmaz veya kart yanabilir dikkat et.
nasıl çalıştı hayret! zamanında 7900XTX için 24 pin yerine 16 pin takmıştım çalışmamıştı.Sağlıklı değil bence böyle bir kullanımagalar calisti ve suan furmarka soktum birsey olurmuAlıntıyı görüntüle
20-30 dakka teste girsin bir furmarkta sorun çıkarmazsa kullanılır herhalde ilginç bir vakaagalar calisti ve suan furmarka soktum birsey olurmuAlıntıyı görüntüle
Soketi yokla ısı varmı kabloyuda kontrol et .agalar calisti ve suan furmarka soktum birsey olurmuAlıntıyı görüntüle
Çok onermesemde isınmıyor ve sorun çıkarmıyor ise kullanılabilir.20-30 dakka teste girsin bir furmarkta sorun çıkarmazsa kullanılır herhalde ilginç bir vaka.
valla bir ısı yok gibi gozukuyor fakat benim midemi bulandirdi buna takabilecegim bir dönüştürücü çevirici oneriniz varmi birde ben bilgisayari kapattiktan sonra kapaniyor 10 saniye sonra kendi kendine tekrar açılıyor neden olabilirSoketi yokla ısı varmı kabloyuda kontrol et .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok onermesemde isınmıyor ve sorun çıkarmıyor ise kullanılabilir.
Rx 470 kaç w çekiyor şuanda?valla bir ısı yok gibi gozukuyor fakat benim midemi bulandirdi buna takabilecegim bir dönüştürücü çevirici oneriniz varmi birde ben bilgisayari kapattiktan sonra kapaniyor 10 saniye sonra kendi kendine tekrar açılıyor neden olabilir
nasil gorucem onuRx 470 kaç w çekiyor şuanda?
Kablonun üzerinde kalınlık ibaresi var örn: 16 awg 18 awg gibi. Kaç awg kablo oRx 470 kaç w çekiyor şuanda?
Gpu znasil gorucem onu
18 awgymis baktim simdi gpu z indiricemKablonun üzerinde kalınlık ibaresi var örn: 16 awg 18 awg gibi. Kaç awg kablo o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gpu z
gpu z indirdim sensors kismindan hangisine bakicamRx 470 kaç w çekiyor şuanda?