Msi Gaming Z trio rx 6800 kartım var 12k ya satıp ne alabilirim 02.04.2025 vatandan alınma terto kart nvidia almayı düşünüyorum böyle dandik marka değil şuan ki kartım gibi heybetli duran ama çokta tokatlanmak istemiyorum üste
Msi Gaming Z trio rx 6800 kartım var 12k ya satıp ne alabilirim 02.04.2025 vatandan alınma terto kart nvidia almayı düşünüyorum böyle dandik marka değil şuan ki kartım gibi heybetli duran ama çokta tokatlanmak istemiyorum üste
GTX 960 2015 yılında çıkmış. 10 yıl olmuş. Arkadaşımda i5 3. nesil ve 16 ram var. NVIDIA desteği keseli 655 yıl oldu. ETS, valo, cod hepsini çaatır çutur oynadı oynamaya da devam ediyor. Destek kesme muhabbeti yeni seriye adapte etmek alıcıları, mal satabilmek adına yapılmış bir şey. Biradere 2. el iPhone11 aldım 1 yıl oldu. Desteği kescekler cart curt kessinler hala makine.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben 4-5 ay öncesine kadar 1060 kullanıyordum. Satarak kaşındım, pişman mıyım değilim ama gerek yoktu belhanda.
Nvidia desteği daha bu yıl kesti bu arada GTX 900 serisine, adamlar Goat o konuda
Desteği kesilen Apple cihaz = elektronik atık oluyor bu arada. Kendi deneyimimden biliyorum ilk yıl sorun olmaz ama 2-3 yıl sonra popüler uygulamalar eski sürümden desteği çekip cihazı kullanılmaz hale getirir. Ben suyunu çıkarıp desteği kesilen cihazı 7 sene kullandım güncel olarak internete bile giremiyor güvenlik sertifikası mı ne eskiymiş güncelleme de yok tabi kaldı öyle…
Üstüne çok koymayacaksan kart kalsın bence. Üste çok koymadan maks 3080 alırsın onun da tek farkı Nvidia olması olur ve VRAM den kaybın olur. En azından 4000 serisi kartlara veya daha iyisi 5000 serilerine bütçe yeterse, oralara çıkarsan almaya değer iyi Nvidia kartlar var ama.