Yasal süreç nasıl başlatırım

anladım hocam bende işlemci almak istiyordum oradan ama çok çekimserim malum insanlarımız dolandırıcı..
dostum elden al pinlerini kontrol et sıkıntı çıkmaz ama bu param güvende saçmalığına bulaşma, işlemci diğerlerine nispeten daha kolay alması o konuda tereddüt etme pinleri düzgünse hasar izi yoksa sıkıntı yaşamazsın.

dostum elden al pinlerini kontrol et sıkıntı çıkmaz ama bu param güvende saçmalığına bulaşma, işlemci diğerlerine nispeten daha kolay alması o konuda tereddüt etme pinleri düzgünse hasar izi yoksa sıkıntı yaşamazsın.
Hocam eğer bütçe çok kısıtlı değilse sıfır alsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adamın numarası vs varsa ara sağlam kay buna telefonda ama haksız konuma düşecek kadar değil bu sefer sen suçlanırsın
Sence ne yapıyım ben şimdi kral ne yapmam lazım

Hocam eğer bütçe çok kısıtlı değilse sıfır alsın
elden alırsa işlemci sıkıntı çıkarmaz hocam o kadar nazlı bir şey değil ikinci el işlemci mevzusu sadece pin yamuk mu değil mi yanık vs. var mı yok mu kontrol etse yeter. Ha tabi şu anda kesinlikle r5 5600 ve 5500 işlemcilerinin ikinci el alınmasını tavsiye etmem çünkü sıfır tray 5600 3.6k ikinci el 5600 min 3k ort. 3.2k ve zaten sıfır tray 5500 2500tl hiç ikinci el ile uğraşmaya değmez ama 5700x 5700x3d 5800x3d gibi işlemcilerde fark çoksa veya stok yok ise alınabilir.

Ne demek wifi antenini alıyor ya ne gerizeklı iş bu, mesajlar duruyorsa hakkını söke söke alırsın

elden alırsa işlemci sıkıntı çıkarmaz hocam o kadar nazlı bir şey değil ikinci el işlemci mevzusu sadece pin yamuk mu değil mi yanık vs. var mı yok mu kontrol etse yeter. Ha tabi şu anda kesinlikle r5 5600 ve 5500 işlemcilerinin ikinci el alınmasını tavsiye etmem çünkü sıfır tray 5600 3.6k ikinci el 5600 min 3k ort. 3.2k ve zaten sıfır tray 5500 2500tl hiç ikinci el ile uğraşmaya değmez ama 5700x 5700x3d 5800x3d gibi işlemcilerde fark çoksa veya stok yok ise alınabilir.
hocam 5600 veya 5600x alacağım 5600 3k 5600x 3700tlye var bulunduğum şehirde 5600x 4k ya var sıfırlarını göremedim internette hele de bu civarlara link atabilirmisiniz

Dedim ama hocam ürünün ram slotunun 2 si çalışmıyormuş bilgim yoktu ztn bende dedimki iade et yarısını ben karşılıyım kabul etmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onlar ilgilenmiyomuş yasal süreç başlatmam lazım
Saçmalığa bak koskoca Sahibinden yaptığı sürecin arkasında duramıyor , madem duramıyorsunuz neden böyle bir özellik var.
rezillik resmen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,098,335
Üyeler
174,703
Son üye
MehmetOfficiiall
Geri