Yasal süreç nasıl başlatırım

İşte bunun gibiler yüzünden (forun kuralları gereği güzel kelimeyi yazamadım) parwm güvende ile çöp satmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herifin derdi başka bence bence anteni kayıptı yada yoktu aklınca onu ceplemek bence amacı
Olabilir bilmiyorum ürünü ben kullandım ztn sorunlu ürün satmam sorun çıkarsada iade alırım ama yaptığı saçmalık

Dedim ama hocam ürünün ram slotunun 2 si çalışmıyormuş bilgim yoktu ztn bende dedimki iade et yarısını ben karşılıyım kabul etmedi

Onlar ilgilenmiyomuş yasal süreç başlatmam lazım
sen sattığın ürünün mü bilmiyordun ram slotunun çalışmadığını

Olabilir bilmiyorum ürünü ben kullandım ztn sorunlu ürün satmam sorun çıkarsada iade alırım ama yaptığı saçmalık
Adamın numarası vs varsa ara sağlam kay buna telefonda ama haksız konuma düşecek kadar değil bu sefer sen suçlanırsın

Dedim ama hocam ürünün ram slotunun 2 si çalışmıyormuş bilgim yoktu ztn bende dedimki iade et yarısını ben karşılıyım kabul etmedi

Onlar ilgilenmiyomuş yasal süreç başlatmam lazım
o sana ürününü gönderecek
ürün sana geri döndüğünde video kaydı ile aç
senden kopardığı ürünün olmadığını kanıtla
gönderirken videoya çekmemiş olsan dahi
sana şu ürünü göndermeyecem dediği için gönderdiğinin kanıtı da var

bu kanıtlarla anında sahibindene başvur ödemeyi aktarmasınlar
siz keskin bir dille şahsa da bir daha yazın
yarın adli işlemleri gerçekleştiriyorum diye
ben büyük ihtimalle içine koyacağını düşünüyorum o ürünü de
ama size sinirlendiğinden ürünlere tamamen zarar vermese bari

Siz soketlere bir şey yaptınız mı soket durduk yere bozulmaz
Soket değil ram slotunun 2 si çalışmıyormuş ben onları denemedim çünkü dediği soketler için 4 ram lazım ben 2 ve 4.slotları kullandım sorun yoktu

Hiçbir şey satmayın param guvendeyle böyle sorunlar olduğunda kendin çöz diyip ortadan kayboluyorlar. Uğraş dur sonra. Geçmiş olsun çok sinir bozucu hareket.

bu ne demek ya ürün hatalıysa iade edersin niye antenini alıyon o ne demek, param güvende değil param güvensiz bune kardeşim sahibinden müdahale edemicekse niye param güvende adı altında hizmet veriyor nası bir ülkede yaşıyoruz biz kafayı yicem ya.

o sana ürününü gönderecek
ürün sana geri döndüğünde video kaydı ile aç
senden kopardığı ürünün olmadığını kanıtla
gönderirken videoya çekmemiş olsan dahi
sana şu ürünü göndermeyecem dediği için gönderdiğinin kanıtı da var

bu kanıtlarla anında sahibindene başvur ödemeyi aktarmasınlar
siz keskin bir dille şahsa da bir daha yazın
yarın adli işlemleri gerçekleştiriyorum diye
ben büyük ihtimalle içine koyacağını düşünüyorum o ürünü de
ama size sinirlendiğinden ürünlere tamamen zarar vermese bari
Hocam ürünü gönderdi kargoda ve koymamış dediğiniz gibi ztn telefonda mesaj olarak kanıt var kargo görevlisinin yanında da tutanak tutucağım

Soket değil ram slotunun 2 si çalışmıyormuş ben onları denemedim çünkü dediği soketler için 4 ram lazım ben 2 ve 4.slotları kullandım sorun yoktu
Tamam işte bozuk değildir ayak yapıyor bazı anakartlar 2 ve 4 te çalışmaz onlar 4 ram için olduğundan

Hocam ürünü gönderdi kargoda ve koymamış dediğiniz gibi ztn telefonda mesaj olarak kanıt var kargo görevlisinin yanında da tutanak tutucağım
Orada bilgileri yazar herifin

sen sattığın ürünün mü bilmiyordun ram slotunun çalışmadığını
Hocam o slotları denemedim bile çünkü 4 ram olduğunda kullanılıyor ve bozuk dahi olsa alamaz

Hiçbir şey satmayın param guvendeyle böyle sorunlar olduğunda kendin çöz diyip ortadan kayboluyorlar. Uğraş dur sonra. Geçmiş olsun çok sinir bozucu hareket.
Hocam çok kötü sistem ben orada çok ürün sattım ama ilk defa böyle bir sorun geldi başıma bundan başka sorunlarıda var sistemin

Hocam o slotları denemedim bile çünkü 4 ram olduğunda kullanılıyor ve bozuk dahi olsa alamaz

Hocam çok kötü sistem ben orada çok ürün sattım ama ilk defa böyle bir sorun geldi başıma bundan başka sorunlarıda var sistemin
anladım hocam bende işlemci almak istiyordum oradan ama çok çekimserim malum insanlarımız dolandırıcı..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,326
Üyeler
186,322
Son üye
EkoReis
Geri