Oguz...
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 427
bir kere M.h yazdın mı güncellenmese bile güncelleniyorbekleyeyim madem
bir kere M.h yazdın mı güncellenmese bile güncelleniyorbekleyeyim madem
WAGUDO Tavan VantilatörüMerakla bekliyorum bende
Siyah switchler nasıl ne farkı var daha seslimidir sessiz mi?Arkadaşlar ak820 aldım yellow switch olanından kimseye önermem ben yedekte dursun diye aldım keycaps kalitesi gerçekten aşırı dandik switchleri anlamadım takılarak basılıyor o yağlanması ile alakalı olabilir ama temudan drinkey blue switch aldım daha tok ve sessiz basılıyor alacak olanlara tavsiyem switch ve keycaps almasıdır.
Ben aldım 3 tane ama kurmadım duruyor evde hala... Hatta sen demiştin 40 W olanı çıktı diye
daha sessiz diye biliyorum knkSiyah switchler nasıl ne farkı var daha seslimidir sessiz mi?
Gelen sipariş ricası üzerine, aynı modelin kırmızı switch lisinden siyah renklisinden almıştım 15 tane kadar, alıcılara da yaklaşık 1 ay kadar oluyordur, elden teslim ettim ve daha bugüne kadar olumsuz bir geri dönüş almadım. Fakat sarı veya siyah switch lisi hakkında bir bilgim yok.. Bu arada kırmızılısından bende de var ofiste kullanıyorum kullanımda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum.. Bu arada kırmızılısı baya bi sessiz geliyor bana tıklamalarda.. Evdeki AU75 ile aynı hissiyat ve ses düzeyi var nerdeyse..Arkadaşlar ak820 aldım yellow switch olanından kimseye önermem ben yedekte dursun diye aldım keycaps kalitesi gerçekten aşırı dandik switchleri anlamadım takılarak basılıyor o yağlanması ile alakalı olabilir ama temudan drinkey blue switch aldım daha tok ve sessiz basılıyor alacak olanlara tavsiyem switch ve keycaps almasıdır.
Oyuncak almaktan fırsat bulursam bende alayım 1 taneBen aldım 3 tane ama kurmadım duruyor evde hala... Hatta sen demiştin 40 W olanı çıktı diye
Ben de seninle olan sohbetimizin bikaç gün sonrasında almıştım 52 cm 40 W olanından...
Hatta benim kızın odasına da şu aşağıdakinden aldım
hocam izlemeden anlamazsınbu 1000 tl kredi ödemesi nedir yahu 42dk izleyemedim. 1000 TL kredi var diyor ürünleri ekliyorum sepette bir şey oldugu yok.
Hocam 190 küsur sayfayı okumandansa 42 dk lık videoyu izleyiver sana zahmetbu 1000 tl kredi ödemesi nedir yahu 42dk izleyemedim. 1000 TL kredi var diyor ürünleri ekliyorum sepette bir şey oldugu yok.