TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Merakla bekliyorum bende
WAGUDO Tavan Vantilatörü

@SchoField @Palo DAYI 👑
Ürün elime ulaştı, 250₺ farkla 56cm almak (ben alırken stok yoktu) bence daha mantıklı. Çalışma sandalyemin tam üstündeki standart duya taktım ve ciddi manada üflüyor, 1-2 saat bu şekilde kullanmak hasta eder cinsten. Bildiğimiz vantilatörün tavan versiyonu, benim gibi buzdolabı sesinden rahatsız olan birileri için çalıştırıp yatayım ortamı havalandırsın pek mümkün değil. Pervane kanatçıklarını taktıktan sonra çıkartmak imkansız gibi o yüzden benim tavsiyem önce 3 kanatçığı takıp çalıştırın duruma göre diğerlerini de takarsınız zira en düşük kademede bile hızlı dönüyor.

Aşağıdaki linkte TEMU değerlendirmem ve mevcut çalışma videosunu da ekledim fikir olması açısından.

@metorpa

Ben bunun 52cm 40w olanından alacaktım fakat hala almadım.

Arkadaşlar ak820 aldım yellow switch olanından kimseye önermem ben yedekte dursun diye aldım keycaps kalitesi gerçekten aşırı dandik switchleri anlamadım takılarak basılıyor o yağlanması ile alakalı olabilir ama temudan drinkey blue switch aldım daha tok ve sessiz basılıyor alacak olanlara tavsiyem switch ve keycaps almasıdır.

Arkadaşlar ak820 aldım yellow switch olanından kimseye önermem ben yedekte dursun diye aldım keycaps kalitesi gerçekten aşırı dandik switchleri anlamadım takılarak basılıyor o yağlanması ile alakalı olabilir ama temudan drinkey blue switch aldım daha tok ve sessiz basılıyor alacak olanlara tavsiyem switch ve keycaps almasıdır.
Siyah switchler nasıl ne farkı var daha seslimidir sessiz mi?

@metorpa

Ben bunun 52cm 40w olanından alacaktım fakat hala almadım.
Ben aldım 3 tane ama kurmadım duruyor evde hala... Hatta sen demiştin 40 W olanı çıktı diye :)
Ben de seninle olan sohbetimizin bikaç gün sonrasında almıştım 52 cm 40 W olanından...
Hatta benim kızın odasına da şu aşağıdakinden aldım :)

Gelen sipariş ricası üzerine, aynı modelin kırmızı switch lisinden siyah renklisinden almıştım 15 tane kadar, alıcılara da yaklaşık 1 ay kadar oluyordur, elden teslim ettim ve daha bugüne kadar olumsuz bir geri dönüş almadım. Fakat sarı veya siyah switch lisi hakkında bir bilgim yok.. Bu arada kırmızılısından bende de var ofiste kullanıyorum kullanımda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum.. Bu arada kırmızılısı baya bi sessiz geliyor bana tıklamalarda.. Evdeki AU75 ile aynı hissiyat ve ses düzeyi var nerdeyse..

Ben aldım 3 tane ama kurmadım duruyor evde hala... Hatta sen demiştin 40 W olanı çıktı diye :)
Ben de seninle olan sohbetimizin bikaç gün sonrasında almıştım 52 cm 40 W olanından...
Hatta benim kızın odasına da şu aşağıdakinden aldım :)

Oyuncak almaktan fırsat bulursam bende alayım 1 tane :).

bu 1000 tl kredi ödemesi nedir yahu 42dk izleyemedim. 1000 TL kredi var diyor ürünleri ekliyorum sepette bir şey oldugu yok.

Hocam
bu 1000 tl kredi ödemesi nedir yahu 42dk izleyemedim. 1000 TL kredi var diyor ürünleri ekliyorum sepette bir şey oldugu yok.
Hocam 190 küsur sayfayı okumandansa 42 dk lık videoyu izleyiver sana zahmet :D
O video zaten bu tarz sorular için çekildi :)

Geri