RTX 5060Tİ ve RYZEN 7 7800X3D sistem toplayacağım.Anakart önerisi verir misiniz?

https://www.akakce.com/ekran-karti/...wcB&gbraid=0AAAAADsWTCz-TmV_J9Bn76XELkpZiv3Zd

ekran kartının 5070 yapabilirsin fiyat farkı çok yok 5060ti ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Xenovian

buyur neye güldün
bilemedim düşünmem lazım

pro rs daha mantıklı
pahalı kral ya aşıyor biraz.

Yaz sonunda rtx5060ti ve r7 7800x3d sistem toplamayı düşünüyorum. Anakartlardan hiç anlamıyorum fp ve ileriye dönük bir anakart önerisi alablilir miyim? Bu sisteme 240mm mi yoksa 360mm sıvı soğutma daha iyi olur? Bu sıvı soğutmaları destekleyen mash 3 fanlı fp kasa da önerir misiniz. NOT: Çoğunlukla CS oynuyorum ama yeri geldiğinde rdr cp2077 gow falan da oynuyorum.
bende senin dizdigin sisteme yakın sistem dizdim anarkart MSI B650 GAMİNG PLUS WIFI aldım. İşimi görür umarım.

anakart B650 gaming plus düşünyorum.

B650 gaming plus
bütçe varsa b850 plus vs düşünebilirsin daha iyi olur yeni nesil anakartlar hemde desteklediği Ram kapasitesi yüksek ilerde ram yükseltmesi vb bir şey yaparsan avantajlı olur o açıdan + sanırsam gen5 m2 slotları vardı bildiğim kadarıyla, bu b650 serisinde gen5 slotu yok gen4 hep.

Yaz sobunda konu aç turkıye burası bugün 3000 bine fp olan şey yarın 5000 e kaz8k

Yaz sonunda rtx5060ti ve r7 7800x3d sistem toplamayı düşünüyorum. Anakartlardan hiç anlamıyorum fp ve ileriye dönük bir anakart önerisi alablilir miyim? Bu sisteme 240mm mi yoksa 360mm sıvı soğutma daha iyi olur? Bu sıvı soğutmaları destekleyen mash 3 fanlı fp kasa da önerir misiniz. NOT: Çoğunlukla CS oynuyorum ama yeri geldiğinde rdr cp2077 gow falan da oynuyorum.
minimum b650 gaming plusta tutmanı tavsiye ederim faz sayısı olsun cpu güç girişi olsun 👍

Geri