Yardım 700bin₺ kadar alım satımı kolay temiz araba.

Bu fiyata pek alınacak bir araç değil. Piyasa zaten şişirme Honda lar çok daha fazla şişirilmiş fiyatlara satılıyor. Çok yüksek km ya da patlak arabalar bulursun bu paralara. Donanım düşük yakıt tüketimi çok kalır bu bantta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Opelleri babam ve arkadaş çevrem önermiyor çok kronik sorunları oluyormuş ondan çekiniyorum.

Opelden çekiniyorum hocam çevrem hiç olumlu konuşmuyor o yüzden onlara yanaşmadım hiç.
Hocam olaya marka değil de model ve motor seçenekleri olarak bakmak lazım. Opelde 1.6 benzinli atmosferik motor var mesela sübap sorunları ile bilinir soğutma devirdayım sıkıntılıdır hep buna karşı dizel 1.3 -benzinli turbo 1.4 motorları daha sorunsuz kroniği a motor seçenekleridir.
Her markada sorun vardır elbet ama olaya böyle değil de olaya daha detayla bakmak lazım

Hocam kia almayı riske giremem gibi güzel araba ama dediğim gibi.
Nasıl bir risk ? Motor şanzıman korkunuz varsa sanayi yüzü pek göstermez bu araçlar totalde 11 yıl 90k km civarı kullandım 1 defa bakım harici sanayiye gittim onda da arkadan vurdular arabaya da öyle gittim . Fanboyluk olarak görmeyin şuan peugeot kullanıyorum .

Adana- Osmaniye tarafında bedava olsa da araç almam

Çok tatlı bir araç ama turbo benzinli değil atmosferik benzinli ve torku düşük. Görece düz, şehir içi kullanım için ideal bir araç. Otomatiği makbuldür ama manueli de güzeldir. Kullanım keyifli Satımı da kolay olur
1.4 d4d motor seçeneği de alınabilir

Mitsubishi Lancer Tartışmaya kapalı
Piyasası yavaş

Hususi fiorino, courier, egea , c-elysee,301 dizel olarak bunlar olabilir piyasası hızlı ve yaş olarak daha küçük bu modeller

Arkadaşlar öncelikle ilk arabam olacak ve 2 senede ancak bu kadar biriktirebildim. Az çok araba bilgim var ama alım satımı kolay olsun istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Ne önerirsiniz?
-Ağır hasar kaydı olmasın
-Değişen olmasın.
-Taksi çıkması olmasın
-Tercihen km yüksek olmasın.
-Beni işe götürüp getirecek istanbul trafiğine dayanabilecek bir araba. İzin günlerinde memleketime ailemi görmeye gideceğim.
eski kasa temiz golf

eski kasa temiz golf
veya focus

Sakın Opel Astranın (dizel) grubuna bulaşma kronikleri var.

Hocam 2020 model üstü clio yapıştır geç 10-15 senelik arabalara bu para verilmez

Hocam 2020 model üstü clio yapıştır geç 10-15 senelik arabalara bu para verilmez
0.9tce 1.0 tce rahat alabilirsin i20 değerlendirebilirsiniz masraf olarakta sizi çok zorlamaz lpg uyumlu motorları var

Arkadaşlar öncelikle ilk arabam olacak ve 2 senede ancak bu kadar biriktirebildim. Az çok araba bilgim var ama alım satımı kolay olsun istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Ne önerirsiniz?
-Ağır hasar kaydı olmasın
-Değişen olmasın.
-Taksi çıkması olmasın
-Tercihen km yüksek olmasın.
-Beni işe götürüp getirecek istanbul trafiğine dayanabilecek bir araba. İzin günlerinde memleketime ailemi görmeye gideceğim.
Valla clio 4 0.9 motor der geçerim 690a sattım daha geçen 30bindeydi 2020 modeldi. değişen boya vsde yoktu şehiriçinde üzmeyecek tek arabalardır 3 yıl bindim 1 kere yolda bırakmadı

Valla clio 4 0.9 motor der geçerim 690a sattım daha geçen 30bindeydi 2020 modeldi. değişen boya vsde yoktu şehiriçinde üzmeyecek tek arabalardır 3 yıl bindim 1 kere yolda bırakmadı
Şefim 0.9 motor nasıl yokuşta sorun çıkarıyor mu veya yakıtı çok yakıyor mu ?

0.9tce 1.0 tce rahat alabilirsin i20 değerlendirebilirsiniz masraf olarakta sizi çok zorlamaz lpg uyumlu motorları var
Nasıl hocam hiç kullandınız mı 1.0 veya 0.9 clio yolda düşük mü gücü yakıt tüketimi falan ?

Son düzenleme:
Şefim 0.9 motor nasıl yokuşta sorun çıkarıyor mu veya yakıtı çok yakıyor mu ?

Nasıl hocam hiç kullandınız mı 1.0 veya 0.9 clio yolda düşük mü gücü yakıt tüketimi falan ?
Yakıt tüketimi şehir içi max 8 leri görür çekiş konusunda sıkıntı yaşamazsın

Yakıt tüketimi şehir içi max 8 leri görür çekiş konusunda sıkıntı yaşamazsın
0.9 TCE Motor 1.0 a göre daha sorunsuzdur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri