TMR olması lazım değil mihall effect olmasaydı alırdım pro seviyede halleffect güven vermiyor hassasiyet konusunda
Hall efect olmayan gamepadleri tercih etmeyin bencehall effect olmasaydı alırdım pro seviyede halleffect güven vermiyor hassasiyet konusunda
Evet malesef. Bu fiyata bile şükretttimMerak edenler için ürünün yurtdışı satış fiyatı 70 dolar (2700 türk lirası). Malum hükümet sağolsun 4000 liraya görünce fırsat sayıyoruz bunu...
Tmr hall effectten daha iyi onu kastetti sanırımHall efect olmayan gamepadleri tercih etmeyin bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet malesef. Bu fiyata bile şükretttim
Dualsenseye bin basar bence deha bu arada dualsense ve xbox çöpünden çok daha iyidir bir şey demiyorum
hall effect anti drift özelliği dışında pek bir avantajı yok. Çok kaliteli sensörler kullanmıyorlar gecikme değerleri ve hassasiyet değerleri hall-effect olmayan pro kontrolcüler kadar iyi değil. yoksa sony ve xbox ***** değil pro kontrolcüye daha ucuza mâl edebileceği manyetik sensörleri koymuyor.Hall efect olmayan gamepadleri tercih etmeyin bence
Kontorland kendi sitesinde 3499 TL Amazon.com.tr sitesinde fiyatı 3799 TL. Link atmadan önce bi diğer sitelere fiyatına baksan fena olmazmış. (yada baktın işine gelen link buydu)
hall effect anti drift özelliği dışında pek bir avantajı yok. Çok kaliteli sensörler kullanmıyorlar gecikme değerleri ve hassasiyet değerleri hall-effect olmayan pro kontrolcüler kadar iyi değil. yoksa sony ve xbox ***** değil pro kontrolcüye daha ucuza mâl edebileceği manyetik sensörleri koymuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
piyasada halleffect kontrolcülerin alayı rekabetçi seviye için iyi değil. bi trend tutturulmuş hall effect hall effect diye. tamam uzun ömürlü olabilirde stick drift mevzusundan. bu kadar ucuza satılan kollara çok yüksek tarama oranına sahip daha az gecikme yapan sensör koymuyorlar.
flydigi ve bigbigwon'unun yanından geçmesi zor bir ürün. (Diğerlerini pek bilmem o yüzden onlar hakkında herhangi bir yorumum yok)Bunlardan da iyi mi?
GameSir Cyclone 2 - GameSir Tarantula Pro
FLYDIGI APEX 4 - FLYDIGI Vader 4 Pro
Bigbigwon Blitz 2
Fantech EOS PRO WGP15
Kontorlanda güvenmedim aynı satıcı ama bilmediğim siteyi paylaşmamKontorland kendi sitesinde 3499 TL Amazon.com.tr sitesinde fiyatı 3799 TL. Link atmadan önce bi diğer sitelere fiyatına baksan fena olmazmış. (yada baktın işine gelen link buydu)
Onu anladık Amazon? Amazon'a da güvenmiyorum diyemezsin.Kontorlanda güvenmedim aynı satıcı ama bilmediğim siteyi paylaşmam
Bende öyle düşünüyorum.flydigi ve bigbigwon'unun yanından geçmesi zor bir ürün. (Diğerlerini pek bilmem o yüzden onlar hakkında herhangi bir yorumum yok)