🔥İndirim Manba one wireless resmi olarak Türkiye'de 🔥🔥

ha bu arada dualsense ve xbox çöpünden çok daha iyidir bir şey demiyorum

hall effect olmasaydı alırdım pro seviyede halleffect güven vermiyor hassasiyet konusunda
Hall efect olmayan gamepadleri tercih etmeyin bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merak edenler için ürünün yurtdışı satış fiyatı 70 dolar (2700 türk lirası). Malum hükümet sağolsun 4000 liraya görünce fırsat sayıyoruz bunu...
Evet malesef. Bu fiyata bile şükretttim

Hall efect olmayan gamepadleri tercih etmeyin bence
hall effect anti drift özelliği dışında pek bir avantajı yok. Çok kaliteli sensörler kullanmıyorlar gecikme değerleri ve hassasiyet değerleri hall-effect olmayan pro kontrolcüler kadar iyi değil. yoksa sony ve xbox ***** değil pro kontrolcüye daha ucuza mâl edebileceği manyetik sensörleri koymuyor.

piyasada halleffect kontrolcülerin alayı rekabetçi seviye için iyi değil. bi trend tutturulmuş hall effect hall effect diye. tamam uzun ömürlü olabilirde stick drift mevzusundan. bu kadar ucuza satılan kollara çok yüksek tarama oranına sahip daha az gecikme yapan sensör koymuyorlar.

Dünyanın en iyi kontrolcüsüdür arkadaşlar. LED ekrana sahip mükemmel bir model. Kaçırmayın
Link
1000018051-jpg.808626
Kontorland kendi sitesinde 3499 TL Amazon.com.tr sitesinde fiyatı 3799 TL. Link atmadan önce bi diğer sitelere fiyatına baksan fena olmazmış. (yada baktın işine gelen link buydu)

Bunlardan da iyi mi?

GameSir Cyclone 2 - GameSir Tarantula Pro
FLYDIGI APEX 4 - FLYDIGI Vader 4 Pro
Bigbigwon Blitz 2
Fantech EOS PRO WGP15

elimde dualshock 3ün çok nadir bulunan hall effectli versiyonu var mesela yıllar önce bunu koyan sony edge modeline neden koymuyor? çünkü mükemmel değiller
hall effect anti drift özelliği dışında pek bir avantajı yok. Çok kaliteli sensörler kullanmıyorlar gecikme değerleri ve hassasiyet değerleri hall-effect olmayan pro kontrolcüler kadar iyi değil. yoksa sony ve xbox ***** değil pro kontrolcüye daha ucuza mâl edebileceği manyetik sensörleri koymuyor.

piyasada halleffect kontrolcülerin alayı rekabetçi seviye için iyi değil. bi trend tutturulmuş hall effect hall effect diye. tamam uzun ömürlü olabilirde stick drift mevzusundan. bu kadar ucuza satılan kollara çok yüksek tarama oranına sahip daha az gecikme yapan sensör koymuyorlar.

Kontorland kendi sitesinde 3499 TL Amazon.com.tr sitesinde fiyatı 3799 TL. Link atmadan önce bi diğer sitelere fiyatına baksan fena olmazmış. (yada baktın işine gelen link buydu)
Kontorlanda güvenmedim aynı satıcı ama bilmediğim siteyi paylaşmam

flydigi ve bigbigwon'unun yanından geçmesi zor bir ürün. (Diğerlerini pek bilmem o yüzden onlar hakkında herhangi bir yorumum yok)
Bende öyle düşünüyorum.
Kaldı ki 1500 - 2000 bin bandında satılan gamepadler de gayet iyi, 4000 bin gibi bütçelere çıkıyorsan daha ucuza bigbigwon ya da gamesir almak daha mantıklı.

Gamesir Cyclone 2 de beğendiğim bir gamepad.

1746038225994.png

1746037857504.png

Geri