Ea fc 25 Playstation 5 menü gecikmesi

AEGON

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
835
Merhaba arkadaşlar. Ea fc 24 dü playstation 5 üzerinden uzun süredir oynuyorum ondada menü gecikmesi vardı ama sadece kariyer modu oynadığım için çok takmıyordum oyunun geç açılmasını şimdi fc 25 i satın aldım bu 24 den de yavaş oyuna girmem 3 4 dk sürüyor atıyorum sezonlara giricem tıklıyorum ea fc logosu 3 4 dk dönüyor ondan sonra giriyor bunun bir çözümü var mı ?

Ustam o oyunun optimizasyonu ile ilgili oldugunu dusunuyorum. Benim ps5 te de ayni sorun mevcut. Bazen internet vs de cok stabilken durmadan paket loss yiyorum. Yani oyunun bazi mekanikleri ve menusu hala sorunlu sanirim.

dns ayarladın mı?
Dns ayarı yapmadım iki farklı internet ile oynadım ikisinde de aynıydı sorun oyun ile ilgili gibi başka bir oyunda böyle bir sorun yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ustam o oyunun optimizasyonu ile ilgili oldugunu dusunuyorum. Benim ps5 te de ayni sorun mevcut. Bazen internet vs de cok stabilken durmadan paket loss yiyorum. Yani oyunun bazi mekanikleri ve menusu hala sorunlu sanirim.
Ben paket loss yemiyorum ama bu gecikme gerçekten sinir bozucu maç bitiyor diğer maça girmem 5 dk yı buluyor gidip sigara içip geliyorum anca bekleme ekranını geçiyor.

Dns ayarı yapmadım iki farklı internet ile oynadım ikisinde de aynıydı sorun oyun ile ilgili gibi başka bir oyunda böyle bir sorun yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben paket loss yemiyorum ama bu gecikme gerçekten sinir bozucu maç bitiyor diğer maça girmem 5 dk yı buluyor gidip sigara içip geliyorum anca bekleme ekranını geçiyor.
lan kablosu ile bağlanın ve dns ayarı yapın mutlaka faydasını görürsünüz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,791
Üyeler
174,784
Son üye
Edvardox
Geri