Neler Yeni

Psu Hakkında Yardımınıza Ihtiyacım Var.

nathe1

80+
Reaksiyon skoru
2
Öncelikle merabalar,

Yeni bir bilgisayar alma vaktim geldi.İtopya'dan hazır sistem olarak kuark-solid sistemini almayı planlıyorum. İşlemcimi i5-12400f'e yükseltip alacağım fakat dün öğlenden beri kafamı deli gibi kurcalayan bir şey var. Tam olarak bu konuda yardımınıza ihtiyacım var dostlar.

Hangi kasayı seçmeliyim...

Dizaynı pek önemli değil benim için açıkçası sadece önemli olan kafamı kurcalayan o şey psu..

Çözüm bulamadım yardımınıza ihtiyacım var. Hepinize şimdiden iyi forumlar dilerim.

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    58.1 KB · Hit: 8
  • Ekran Alıntısı2.webp
    Ekran Alıntısı2.webp
    55.4 KB · Hit: 6
Öncelikle merabalar,

Yeni bir bilgisayar alma vaktim geldi.İtopya'dan hazır sistem olarak kuark-solid sistemini almayı planlıyorum. İşlemcimi i5-12400f'e yükseltip alacağım fakat dün öğlenden beri kafamı deli gibi kurcalayan bir şey var. Tam olarak bu konuda yardımınıza ihtiyacım var dostlar.

Dizaynı pek önemli değil benim için açıkçası sadece önemli olan kafamı kurcalayan o şey psu..

Çözüm bulamadım yardımınıza ihtiyacım var. Hepinize şimdiden iyi forumlar dilerim.
sectiginiz vento gayet guzel zaten

sectiginiz vento gayet guzel zaten
Rampage voyager 750 modelini seçmiştim içime kuşku düştü siparişi iptal ettim yarın muhtemelen iptal onaylanınca ventoyu almayı planlıyorum ama yine de sorayım dedim pek bilgim yok bu konularda teşekkür ederim yanıtınız için.

Rampage voyager 750 modelini seçmiştim içime kuşku düştü siparişi iptal ettim yarın muhtemelen iptal onaylanınca ventoyu almayı planlıyorum ama yine de sorayım dedim pek bilgim yok bu konularda teşekkür ederim yanıtınız için.
cekinmeyin istediginizi sorun forumların amacı bu rampagei iyiki iptal etmissin rampage hiç bir şey alınmaz heleki psu gibi onemli bir parca ventoyu alın

Öncelikle merabalar,

Hepsi benzer psular öyle aman aman bir şey beklemeyin.

hiçbiri tam güvenilir bir psu değil zaten fsp olanı alabilirsiniz.

Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim bir şey daha sormak istiyorum.

Bu sistemde şunu değiştir(örn: gskill 2x8 3600mhz yerinde 3200mhz al) gibisinden bir yorum yapma şansınız var mı üstadlarım?

Ekler

• 123.webp
    123.webp
    32.3 KB · Hit: 4
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,262
Üyeler
173,159
Son üye