Yardım RTX 5090 için PSU ihtiyacım var ne önerirsiniz?

Aşırı detaylı bir bilgim yok fakat @yusuf7878 üst seviye bir psu olmadığını söylemişti rm-e serisinin Tier list kısmında da B tier olarak gözüküyor.
nzxt c1200 , asus attığın , bitfenix bfg , raijintek cratos gibi A/A+ değil yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında kötü bir psu değil fiyatı çok pahalı ucuz olsa tercih edilir kesinlikle.
eski serisi değil ama hocam bu attığım siz eskilerden bahsediyorsunuz sanırsam bu 2023 model olan cybernetic incelemesi yüksek bir cihaz şöyle bakarsanız

hatta SPL'in tier listinde bile bu model yok orada RME modelini 1000w kadar sıralamış

eski serisi değil ama hocam bu attığım siz eskilerden bahsediyorsunuz sanırsam bu 2023 model olan cybernetic incelemesi yüksek bir cihaz şöyle bakarsanız

hatta SPL'in tier listinde bile bu model yok orada RME modelini 1000w kadar sıralamış
1762255566483.webp

var var hepsi var B+ yazdığına bakma düz B tier idi kötü bir psu değil fiyatı dahilinde daha iyileri var.
10k az para değil 10k civarında daha iyi modeller bulunuyor.

Alıntıyı görüntüle
var var hepsi var B+ yazdığına bakma düz B tier idi kötü bir psu değil fiyatı dahilinde daha iyileri var.
10k az para değil 10k civarında daha iyi modeller bulunuyor.
peki hocam cybernetics testlerinde neden daha iyi not almış o zaman ben anlamıyorum saçma değil mi böyle büyük bir kuruluşun testlerinde daha iyi test sonucu almasına rağmen daha kötü olması

peki hocam cybernetics testlerinde neden daha iyi not almış o zaman ben anlamıyorum saçma değil mi böyle büyük bir kuruluşun testlerinde daha iyi test sonucu almasına rağmen daha kötü olması
Hocam psu kötü değil zaten fiyatı kötü :D , cyeneticste aldığı A notu belirli yerlerde tier liste her şeyi toplayıp öyle not veriliyor.

Kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum bir ürün gördüm size danışmak istedim. MSI PSU MEG AI1300P gördüm Amazon'da indirime girmiş sizce bunu mu alayım yoksa gene NZXT C1200 mü diyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri