Almadıydan, Grundig olana da bakabilirsin 7.6 ltSatıcı Amazon mu acaba ben göremedim.
Almadıydan, Grundig olana da bakabilirsin 7.6 ltSatıcı Amazon mu acaba ben göremedim.
arzumdan iymi spora başladım davuk falan için alacagım gidermi onaFiyatı yeni düştü 7.6 ltGrundig AirFit XXL Camlı Airfryer FRY 7320 7,6 Litre - Siyah : Amazon.com.tr: Mutfak
Grundig AirFit XXL Camlı Airfryer FRY 7320 7,6 Litre - Siyah : Amazon.com.tr: Mutfakamzn.eu
Pek farkı yok hocam, temizlenmesi kolay, sessiz, şık, ben bunu tavsiye ederim, bütün tavuk bile pişirirsin, trendyol yorumlarına bakarzumdan iymi spora başladım davuk falan için alacagım gidermi ona
Hocam Cosori 5.5 lt aldım nasıl acaba ?Pek farkı yok hocam, temizlenmesi kolay, sessiz, şık, ben bunu tavsiye ederim, bütün tavuk bile pişirirsin, trendyol yorumlarına bak
Güzel, alman kalitesi, en çok o tercih ediliyor, fiyatı bedava 1-2 yıl önce 3000 TL'ye ucuz diye alıyorlardı.Hocam Cosori 5.5 lt aldım nasıl acaba ?
Hocam iptal edip Grundig mi alayım peki ? Biraz tedirgin oldum.Güzel, alman kalitesi, en çok o tercih ediliyor, fiyatı bedava 1-2 yıl önce 3000 TL'ye ucuz diye alıyorlardı.
Cosori'nin Türkiye'de servis ağı yok üründe arıza veya temizlik yapmak istediğinizde ürünle bakışabilirsinizHocam Cosori 5.5 lt aldım nasıl acaba ?
Amazon kendi satıcısı hocam arıza oldugunda ilgilenirler diye düşünüyorum.Cosori'nin Türkiye'de servis ağı yok üründe arıza veya temizlik yapmak istediğinizde ürünle bakışabilirsiniz
Almışken daha büyüğünü al bence hocam, 200-300 tl fark için 2 lt daha büyük almaya değer.Hocam iptal edip Grundig mi alayım peki ? Biraz tedirgin oldum
Garanti konusunda vasat Philips bilginiz olsun hd9650 modeli ürüne sahibim kabloda temassızlik vardı servise verdim 15 gün sonra mesaj geldi servis süreci bitmiş diye yapılan işlem için servisi aradım hiçbir işlem yapılmamış ürün düzgün çalışıyormusDükkan 35 satıcısının verdiği 400 TL kuponu kullanınca bu fiyata geliyor, 650 adet ile sınırlı. Akakçe'de en düşük 1.769 TL gözüküyor kupon bitmeden çökün.
![]()
Philips 3000 Serisi L Airfryer, 0.8kg, 4.1L Kapasiteli Hazne, Siyah, HD9243/90 - Fiyatı, Yorumları
Philips 3000 Serisi L Airfryer, 0.8kg, 4.1L Kapasiteli Hazne, Siyah, HD9243/90 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu arzum'un fiyatı bende 4800 TL olarak gözüküyor, fiyatı değişti herhalde.Senin bıraktığın, hatta 7.5 lt avantajıyla bence bunu düşün derim, sitesinde 4800 tl.
ARZUM AIRTASTY SMART Air Fryer Sıcak Hava Fritözü : Amazon.com.tr: Mutfak
ARZUM AIRTASTY SMART Air Fryer Sıcak Hava Fritözü : Amazon.com.tr: Mutfakamzn.eu
Fiyat değişti ama siyahı 2000 tl halaBu arzum'un fiyatı bende 4800 TL olarak gözüküyor, fiyatı değişti herhalde.
1800 TL'ye Grundig olanı mı almak mantıklı yoksa bunu mu hocam sizce?Fiyat değişti ama siyahı 2000 tl hala
ARZUM AIRTASTY SMART Air Fryer Sıcak Hava Fritözü : Amazon.com.tr: Mutfak
ARZUM AIRTASTY SMART Air Fryer Sıcak Hava Fritözü : Amazon.com.tr: Mutfakamzn.eu