Laptop önerisi Linux için

BMW_M4

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,359
Arkadaşlar merhaba, Linux kullanabileceğim maksimum 10K mümkünse gaming PC önerebilir misiniz?

linuxta oynanmıyor.ve gerektiğinden daha fazla güç kullanıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

virtualbox mu kullanacaksın ?
Evet. VMWare da olabilir bilemiyorum ama Sanal Disk'te olacak

normal işletim sistemin windows mu olacak linuxmu ?

Linux, ayrıca Wine ile ben Linux'ta oynayabiliyorum, Play On Linux'ta da ayrıca mağazalarda da hazır oyunlar var. Windows mu Linux mu derseniz rahat Linux derim.

Linux, ayrıca Wine ile ben Linux'ta oynayabiliyorum, Play On Linux'ta da ayrıca mağazalarda da hazır oyunlar var. Windows mu Linux mu derseniz rahat Linux derim.
mesela şöyle diyeyim; Cs Go 2gb ram istiyorsa Linuxta bu 4'e çıkıyor.Aynı şekilde 2 core istiyorsa Linuxta 4'e çıkıyor.Attığım Laptopa bir bak istersen güzel gibime geldi.

Hafif midir bu 2.5 Kg yazıyor taşınacak bu bilgisayar hiç taşıdınız mı?

Hafif midir bu 2.5 Kg yazıyor taşınacak bu bilgisayar hiç taşıdınız mı?
Yok dostum hiç kullanmadım.fakat Tulpar serisi ciddi anlamda çok iyi.Benim laptobum 2kg ve çok hafif.İllaki Laptop istiyorsan Monster,Excalibur markalarından başka bakma :)

mesela şöyle diyeyim; Cs Go 2gb ram istiyorsa Linuxta bu 4'e çıkıyor.Aynı şekilde 2 core istiyorsa Linuxta 4'e çıkıyor.Attığım Laptopa bir bak istersen güzel gibime geldi.
? alakası yok Linux ve Windows'a baktım Linux daha az istiyor Minecraft'da baktım. Değerleri hatırlamıyorum lâkin değerlerin Linux'ta daha az olduğunu hatılıyorum. Parrot OS'da denedim, sormuşsun Yazılım'a merakın mı var diye övünmek gibi olmasın ama yazılımcıyım.

Son düzenleme:
? alakası yok Linux ve Windows'a baktım Linux daha az istiyor Minecraft'da baktım. Değerleri hatırlamıyorum lâkin değerlerin Linux'ta daha az olduğunu hatılıyorum. Parrot OS'da denedim, sormuşsun Yazılım'a merakın mı var diye övünmek gibi olmasın ama hackerım.

? alakası yok Linux ve Windows'a baktım Linux daha az istiyor Minecraft'da baktım. Değerleri hatırlamıyorum lâkin değerlerin Linux'ta daha az olduğunu hatılıyorum. Parrot OS'da denedim, sormuşsun Yazılım'a merakın mı var diye övünmek gibi olmasın ama hackerım.
ubuntu kullanacaksınız herhal ?

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    30.2 KB · Hit: 61
  • Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    26.1 KB · Hit: 67
Geri