2000-2500 TL Arası soğutma önerisi.

Reaksiyon skoru
0
intel i5 14400F işlemcim var
Bu 2000-2500 TL Bandı arasında en iyi soğutacak olanı istiyorum ARGB dıjıtal falan sorun deıl olmasada olur
benım ıcın en onemlı olan şey soğutma
hava sartları cok sıcak bır uerde oturdugum ıcın soğutması enıyı olması lazım lutfen yardımcı olursanı sevırın :)

O bütceye güzel 360 aio gelmez
Phantom spirit al ggenden iyzico ile 500+%10 cashback alırsın

intel i5 14400F işlemcim var
Bu 2000-2500 TL Bandı arasında en iyi soğutacak olanı istiyorum ARGB dıjıtal falan sorun deıl olmasada olur
benım ıcın en onemlı olan şey soğutma
hava sartları cok sıcak bır uerde oturdugum ıcın soğutması enıyı olması lazım lutfen yardımcı olursanı sevırın :)
phantom spirit en iyisi olur bu bütçede.

yani

biraz araştırdıgımda duo 36 nın assasınden bırazdaha ıyı oldugunu gordum
değil hocam olay şu phantom spirit daha düşük hızda çalışıyor ihtiyaç duymadığı için testlerde ayarlara dokunmuyorlar eğer aynı hızlarda çalışırlarsa phantom spirit geçiyor.

değil hocam olay şu phantom spirit daha düşük hızda çalışıyor ihtiyaç duymadığı için testlerde ayarlara dokunmuyorlar eğer aynı hızlarda çalışırlarsa phantom spirit geçiyor.
hocam bşde thermlaright ın spirt 120 phantom modelı var bu 6x7 sızın dedıdıgınız 6x6 ondan ıyı olmazmı mantıken benım gercekten ıyı bır sogutmaya ıhtıyacım var o yuzden cok dıkkatlı secmem lazımda :)

kaynak benim ağam söyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

senin işlemciyi soğutur fan bile açmaz
merhaba yanı sundan dıyorum cs2 de 1.500 saatım var 700 satımı stock fanla gecırdım yanı bezdım mhz dusuruyor normalde 4.7 mhz sıcaklıkdan 4090 dusuruyor fps dusuyor yanı benım ıcın onerılenlerın hepsını soylıyım ona gore secelım

ARCTIC Freezer 36 Black Duo​

Thermalright Phantom Spirit 120 SE​

Thermalright Peerless Assassin 120 SE bunu pek begenmedım​

Bunlardan bırını seçicem

merhaba yanı sundan dıyorum cs2 de 1.500 saatım var 700 satımı stock fanla gecırdım yanı bezdım mhz dusuruyor normalde 4.7 mhz sıcaklıkdan 4090 dusuruyor fps dusuyor yanı benım ıcın onerılenlerın hepsını soylıyım ona gore secelım

ARCTIC Freezer 36 Black Duo​

Thermalright Phantom Spirit 120 SE​

Thermalright Peerless Assassin 120 SE bunu pek begenmedım​

Bunlardan bırını seçicem
Thermalright Phantom Spirit 120 SE

Kullanıyorum işte Süper dedim ya kaynak benim derken

Geri