Samsung G6 oled 2k 240hz 18.059 TL

Kanka cok istiyordum zaten hele 360 olanı ama nasip buymus
Valla bende belki bir seneden fazladır 2K monitör istiyordum. Sağlam bir 2K monitör indirime girerse alırım acelem yok diye düşünüyordum. Ama oled falan almak fiyatlardan ötürü açıkçası biraz hayaldi. Açıkçası bugünün gelmesiyle beklediğime değmiş oldu. :hoba:

ben sınavdan sonra kullanacağım içib kutusunu açamayacağım da, alan arkadaş inceleme yaparsa beni etiketlerse çok mutlucuk olurum
Kutusunu aç ve test et hemen geçen indirimde bazı arkadaşlara sıkıntılı ürünler geldi iade ettiler hemen

bende bir süredir bekliyordum, en son 17500 civarlarındayken kararsız kalıp alamamıştım. şimdi tekrar düşünce bu fırsatı kaçırmayayım dedim. paylaşan arkadaşa teşekkürler.

alamıyorum böyle diyor

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-05-02 151611.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-02 151611.webp
    37.4 KB · Hit: 116
Valla bende belki bir seneden fazladır 2K monitör istiyordum. Sağlam bir 2K monitör indirime girerse alırım acelem yok diye düşünüyordum. Ama oled falan almak fiyatlardan ötürü açıkçası biraz hayaldi. Açıkçası bugünün gelmesiyle beklediğime değmiş oldu. :hoba:
6k dan evnia 2k IPS almıştım daha yeni geçen ay bu indirim gelince gidip bunuda aldım evde kutuda boş 24 monitör bekliyor şimdi masanın üstünde 2 tane 27 kolumuzu bacagimizi koymaya yer kalmadı bu indirimler yuzunden

4 aydır kullanıyorum çok iyi bir monitor en ufak bir sorun olmadı her açıdan iyi alana hayırlı olsun

6k dan evnia 2k IPS almıştım daha yeni geçen ay bu indirim gelince gidip bunuda aldım evde kutuda boş 24 monitör bekliyor şimdi masanın üstünde 2 tane 27 kolumuzu bacagimizi koymaya yer kalmadı bu indirimler yuzunden
Ben de sağlam indirim görünce duramayanlardanım nasıl hissettiğini çok iyi biliyorum hocam :D Bu arada konu paylaşımın için teşekkür ederim oldukça güzel bir fiyattan almamıza vesile oldun. Sağ olasın.

Pişman etmez yapıştırın :D

Ekler

• 1000058855.webp
    1000058855.webp
    54.8 KB · Hit: 82
Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Oled monitör ailesine hoşgeldiniz.
Oled monitör kullandıktan sonra ben neden ıps kullanmışım diye sorgulama yaşayacaksınız.
Oyun deneyiminiz en az 10 kat artacak.
Sırf monitör için hikayesi berbat ama atmosferi iyi oyunlar oynayacaksınız.
Bende Dell G2524H var çağ atlıcam resmen :D

49 inç monitör almak daha mantıklı değil mi bunun yerine uzun olanlardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,697
Üyeler
185,149
Son üye
0ttomansTR
Geri