Samsung G6 oled 2k 240hz 18.059 TL

Beyler aldım bakalım çok kararsız kaldım gerekli mi değil mi vs 2k ips dell kullanıyorum bi şikayetim yoktu bide onu satması var şimdi ölücülerle savaş vereceğim.

Bu %5 vs artı indirim yok değil mi 18.059 total rakam

Bende kumara düştüm ve aldım ... Daha önce 2ci monitör almıstım iptal ettim buraya gelmeden ncxbvxcb Artık bunu ana monitör yaparız.
Benim gördüğüm bu kumara düşen ben dahil 3. kişisin. Konuda olup alıp almamak arasında kararsız kalan arkadaşlar varsa konuyu terk etsin. Çünkü sonuç satın almakla bitiyor. :D

ben sınavdan sonra kullanacağım içib kutusunu açamayacağım da, alan arkadaş inceleme yaparsa beni etiketlerse çok mutlucuk olurum

Açık öğretim üniversite öğrencileri de faydalanabiliyor mu?

bendede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl yani?
Konuya girdiğimde alma gibi bir niyetim yoktu. Konuda durdukça kendime engel olamadım. Benzer şeyleri yaşayanları da gördüm bundan bahsetmiştim :kizginpeepo:

Benim gördüğüm bu kumara düşen ben dahil 3. kişisin. Konuda olup alıp almamak arasında kararsız kalan arkadaşlar varsa konuyu terk etsin. Çünkü sonuç satın almakla bitiyor. :D
Kanka cok istiyordum zaten hele 360 olanı ama nasip buymus

Yeter lütfen paylaşmayın artık yandık ya. :) Bende 1 adet kaptım :) Düştük çukura yine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,657
Üyeler
184,960
Son üye
Mikaruss
Geri