- Konu Sahibi Konu Sahibi
Gözle görülen fark daha fazla kesinlikle bu arada oled 240 IPS 240tan kesinlikle daha iyi gecikmeden dolayıBende Asus 27" 240Hz 2K IPS monitor var geçiş yapmaya değer mi?
Gözle görülen fark daha fazla kesinlikle bu arada oled 240 IPS 240tan kesinlikle daha iyi gecikmeden dolayıBende Asus 27" 240Hz 2K IPS monitor var geçiş yapmaya değer mi?
Benim gördüğüm bu kumara düşen ben dahil 3. kişisin. Konuda olup alıp almamak arasında kararsız kalan arkadaşlar varsa konuyu terk etsin. Çünkü sonuç satın almakla bitiyor.Bende kumara düştüm ve aldım ... Daha önce 2ci monitör almıstım iptal ettim buraya gelmeden ncxbvxcb Artık bunu ana monitör yaparız.
Hayırlı olsun
düşme ahmedimm.Bende kumara düştüm ve aldım ... Daha önce 2ci monitör almıstım iptal ettim buraya gelmeden ncxbvxcb Artık bunu ana monitör yaparız.
kargo bekleniyor diyor bende halaAdamlar hemen kargoya verdiler ürünğ
bendedekargo bekleniyor diyor bende hala
nasıl yani?Benim gördüğüm bu kumara düşen ben dahil 3. kişisin. Konuda olup alıp almamak arasında kararsız kalan arkadaşlar varsa konuyu terk etsin. Çünkü sonuç satın almakla bitiyor.![]()
Konuya girdiğimde alma gibi bir niyetim yoktu. Konuda durdukça kendime engel olamadım. Benzer şeyleri yaşayanları da gördüm bundan bahsetmiştimbendede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl yani?
Kanka cok istiyordum zaten hele 360 olanı ama nasip buymusBenim gördüğüm bu kumara düşen ben dahil 3. kişisin. Konuda olup alıp almamak arasında kararsız kalan arkadaşlar varsa konuyu terk etsin. Çünkü sonuç satın almakla bitiyor.![]()