SERVİS. Aşırı derecede rezil tavırlara sahip. Aynı zamanda Asus’unda servisidir.
️ Nitro V15-V16 serisinde yetersiz güçte adaptör kullanımı
Bu durum battery drain dediğimiz tam yük altında prizdeyken bile pilin azalması sorununa neden olabilir. 135W veya 170W’lık adaptörler kullanılmaktadır.
️ Nitro V15-V16 serisinde düşük güçte ekran kartları bulunması
75W veya 85W güce sahip kartlarla gelmektedir. Ekran kartının tam performansını görmek için 100W ve üzeri olması gerekmektedir.-
Nitro 5 Intel serisinin sıcak ve sesli çalışmasıTavsiye olarak PTM7950 veya Thermalright Heilos faz değişimli termal macun olabilir. Termal yenileme yapılan Acer laptoplar garanti dışı kalmaktadır.
️ Nitro 16/Predator serisi kötü uygulanmış sıvı metal sorunu
Bu sorun her sıvı metal macuna sahip cihazın başına gelebilir.-
Helios Neo 2024(PHN16-72) serisinde aşırı overclock kaynaklı ekran kartı sıcaklığının biraz fazla olmasıCihazın altını kaldırmak veya MSI Afterburner üzerinden undervolt gerekebilir.-
Nitrosense V4-V5 yazılımında bazı fonksiyon veya değerlerde yanlışlık. Bu durum yazılımı yeniden kurmak zorunda bırakabiliyor.Nitro 5 serisinin yazılımlarını kapsamaz, Nitro 16,Nitro V15 ve Nitro V16 modellerini kapsar.-
Predatorsense V4-V5 yazılımında değerlerin ve diğer yazıların gözükmeme sorunu.Predatorsense’yi görev yöneticisinden kapatın. Windows Update üzerinden güncellemeleri denetleyin. Buradan Acer veya Ulic.TeK ile ilgili yazılımları indirecek. İndirdikten sonra Predatorsense’ye yeniden giriş yapın.
Valla bu LOQ gibi güzel cihazlardan birini almak istiyorum ama dediğiniz gibi anakart yanıyor, şu an 5000 serisini bekliyorum. Birde lenovo loqlar hakkında bir şeyi merak ettim, sizce bu garanti paketini istediğimiz kadar alıp süreyi uzatabiliyor muyuz yoksa bir üst sınırı var mı?