Çözüldü✓ Kartımda ciddi problem var

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
507
Sabah cyberpunk oynayip ciktim bir sorun yoktu ancak eve geldim kardeşim pc acip oynamak istedi red ediyor ama kasanin içine elini soktu kablolarda bi sorun oldu gibi hissttim pc actim ekran karti driverini calistirmiyor kart aygit yoneticisinde calisiyor gorunuyor ancak microssoft ekran karti olarak gozukuyor pc de kasıyor tabi driver dilip yükledim sorun gitti ama şimdide ekranda pc açılırken ekran hafif gidiyor fanlar boşta sürekli 1300rpm de dönüyor ve 30 derece kart iyi yani sorun nedir ne yapmaliyim

En güncel driveri kurma. Eski versiyonlara dön sorunsuz bulursun muhakkak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bizde de ucuza ucuza satıyorlar bu modellerden. Yanlışlık mı var? diyordum içimden. Neyse umarım halledersin sorununu

bakıcam ama pc yavaşladı baslangicta yavas biraz
En güncel driveri kurma. Eski versiyonlara dön sorunsuz bulursun muhakkak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bizde de ucuza ucuza satıyorlar bu modellerden. Yanlışlık mı var? diyordum içimden. Neyse umarım halledersin sorununu

hocam haksız değiller eğer kardeşinin kasaya müdahalesi yoksa şu işe nvidiada rastlama ihtimalin çok düşük
Dediğiniz şeyler 6000 öncesi seriler için geçerli 6000 ve sonrasında herhangi bir sıkıntı çıkmıyor onuda geçtim misal 5000 serisine bakın hala daha adam akıllı driver gelmedi sürekli sorun var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,289
Üyeler
186,464
Son üye
Burakkayax
Geri