Çözüldü✓ Kartımda ciddi problem var

hayır hiç mi araştırmıyorsunuz :D nvidianın driver durumu şu an çok daha kötü nvidia geçse yine çözüm yok , hani inatla amd kötüleyip durmak yerine çözüm sunun.

biosu bi sıfırla , ekran kartı kablolarını çekip geri tak , driveri silip geri yükle.
10000000000 kişiden biri sorun çıkıyor fanboylar başlıyor hemen söylenmeye :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aygıt yöneticisinden ekran kartının sürücüsünü güncellemeyi dene driveri tekrar kur muhtemelen w11 update ile driverler çakışıyor.

sen önerilen yerine en güncelini kurdun demi :D 25.3.1 e geri dön amd yayınlamadan güncelleme yapma kankam zaten güncelleme gelince driver üzerinden söylüyor.

driver yeni çıktığı için buglu olabiliyor bundan dolayı en son çıkan yerine önerileni kullanmak her zaman dağa sağlıklı 25.3.1 kullanıyorum
Alıntıyı görüntüle
ben hiç sorun yaşamıyorum bu sürüme geç amd tam yayınlamadan sakın güncelleme.
eyw sağolasın kral onuda denedim olmadı takılı kaldı bu fan ayari cildiracam satacam bu kartı

eyw sağolasın kral onuda denedim olmadı takılı kaldı bu fan ayari cildiracam satacam bu kartı
25.3.1 de aynı sorun oluyorsa temiz kurulum şart gibi rx6700xt taş gibi kart satmana gerek yok.

Sabah cyberpunk oynayip ciktim bir sorun yoktu ancak eve geldim kardeşim pc acip oynamak istedi red ediyor ama kasanin içine elini soktu kablolarda bi sorun oldu gibi hissttim pc actim ekran karti driverini calistirmiyor kart aygit yoneticisinde calisiyor gorunuyor ancak microssoft ekran karti olarak gozukuyor pc de kasıyor tabi driver dilip yükledim sorun gitti ama şimdide ekranda pc açılırken ekran hafif gidiyor fanlar boşta sürekli 1300rpm de dönüyor ve 30 derece kart iyi yani sorun nedir ne yapmaliyim
şuan 24.12.1 kullanıyorum kartı alalı1 sene oldu 6700 var bir kere hata almadım (maşallah diyin ) bu sürümü dene istersen

Normal o her kart açılışta fan açar da senin sorunu anlamadım ben
sorunu tam anlamadım fanlar %100 mü oluyor pc açılınca ?
sorun şu pc driver gidince geri yukledim ddu ile silip ama pc boşta 30 derece 1300rpm fan dönüyor seste yapıyor

şuan 24.12.1 kullanıyorum kartı alalı1 sene oldu 6700 var bir kere hata almadım (maşallah diyin ) bu sürümü dene istersen
bi deneyeyim kral da last of us 2 vb acilmiyo o versionlarda

Son düzenleme:
sorun şu pc driver gidince geri yukledim ddu ile silip ama pc boşta 30 derece 1300rpm fan dönüyor seste yapıyor
manual olarak ayarlayamıyorsun demi :D ekran kartında tuş olması lazım yüksek ihtimal ondan kaynaklı değil ise msi afterburner ile manual ayar yap , biostan olmuyorsa bunun driver ile kaynaklı olduğunu düşünmem.

manual olarak ayarlayamıyorsun demi :D ekran kartında tuş olması lazım yüksek ihtimal ondan kaynaklı değil ise msi afterburner ile manual ayar yap , biostan olmuyorsa bunun driver ile kaynaklı olduğunu düşünmem.
tuş derken nasıl oluyor valla afterburnər mi bozdu dedim sildim olmadı normalde ayarlardan özeli seçip yapabilmem gerek ama olmuyor basilmiyor ndi çözeriz

tuş derken nasıl oluyor valla afterburnər mi bozdu dedim sildim olmadı normalde ayarlardan özeli seçip yapabilmem gerek ama olmuyor basilmiyor ndi çözeriz
rx580 ile aynı sorunu yaşamıştım elektrik gidip gelmesinde çözümü msi afterburner ve pcyi kapayıp açmakla buldum :pepega: afterburner ile kullanmaya devam et kendine göre ayar yap.

rx580 ile aynı sorunu yaşamıştım elektrik gidip gelmesinde çözümü msi afterburner ve pcyi kapayıp açmakla buldum :pepega: afterburner ile kullanmaya devam et kendine göre ayar yap.
bi bakayım ona olmadı satcam soğudum karttan 3070lere baktım oda 8gb

bi bakayım ona olmadı satcam soğudum karttan 3070lere baktım oda 8gb
6700xt satıp 3070 geçersen upgrade yerine downgrade olur yine 6700xt veya yükseltme olsun diyorsan 6800xt al 3000 serisi kartların %90 ı mining çıkması ve yıpranmış kartlar + olarak vramlari düşük minimum 12gb vramli kart almak lazım uyguna ve temiz 3080 Tİ bulursan o alınır onun harici düz 3080 var oda 10gb vram arada kaldı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,174,331
Üyeler
186,465
Son üye
Gercekbiri
Geri