jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,415
coil whine şans işi hocam asus astral serisi kartlarda bile olabilir şansyada coil whine az gelen bi 6700xt alabilirim iyi olur
coil whine şans işi hocam asus astral serisi kartlarda bile olabilir şansyada coil whine az gelen bi 6700xt alabilirim iyi olur
müq hemde8bine 6700xt nitro+ aldım iyi midir? kutulu sıfır gibiydi
mü8bine 6700xt nitro+ aldım iyi midir? kutulu sıfır gibiydi
test edip alıcam ya karttan memnunum bide sesiz model lazımcoil whine şans işi hocam asus astral serisi kartlarda bile olabilir şans![]()
en top modeli almışsın nitro+ amd için alabileceğin BENCE en iyi model.8bine 6700xt nitro+ aldım iyi midir? kutulu sıfır gibiydi
Aklımda aslında rx 6800 xt vardı bütçe çıkmayınca bunu aldım.müq hemde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mü
test edip alıcam ya karttan memnunum bide sesiz model lazım
iyi yapmışsın bendede var ama fan sesi çok kerataninAklımda aslında rx 6800 xt vardı bütçe çıkmayınca bunu aldım.
Kulaklık taktığım için çok sıkıntı olmaziyi yapmışsın bendede var ama fan sesi çok keratanin
karti aldin alali ayni sürümümü kullanıyorsun xd bende yeni sistem topladim ilk kez amd kart var RX6600 var demekki bir tana iyi bşuan 24.12.1 kullanıyorum kartı alalı1 sene oldu 6700 var bir kere hata almadım (maşallah diyin ) bu sürümü dene istersen
valla bilmiyom ki knk aldığımdan beri iki kez güncelledim galiba,performansta öyle fark hissetmedim benkarti aldin alali ayni sürümümü kullanıyorsun xd bende yeni sistem topladim ilk kez amd kart var RX6600 var demekki bir tana iyi b
r sürüm bulup full ondan devam etmek lazım senin sürümün benim karta aynı olurmu ve sürümler arasinda FPS fark oluyormu?
6600xt den 4060ti a geçtim 80-85 derece takılıyorum ne anlatıyorsun 6600xt 70 dereceyi geçmiyorduKlasik AMD sorunları bunlar, yapılabilecek en iyi şey satıp NVIDIA'ya geçmek olur. Başka çaresi yok.
Senin kartında sorun vardır kanzi6600xt den 4060ti a geçtim 80-85 derece takılıyorum ne anlatıyorsun 6600xt 70 dereceyi geçmiyordu
Doğrudur kanziSenin kartında sorun vardır kanzi