Çözüldü✓ Kartımda ciddi problem var

şuan 24.12.1 kullanıyorum kartı alalı1 sene oldu 6700 var bir kere hata almadım (maşallah diyin ) bu sürümü dene istersen
karti aldin alali ayni sürümümü kullanıyorsun xd bende yeni sistem topladim ilk kez amd kart var RX6600 var demekki bir tana iyi b
r sürüm bulup full ondan devam etmek lazım senin sürümün benim karta aynı olurmu ve sürümler arasinda FPS fark oluyormu?

karti aldin alali ayni sürümümü kullanıyorsun xd bende yeni sistem topladim ilk kez amd kart var RX6600 var demekki bir tana iyi b
r sürüm bulup full ondan devam etmek lazım senin sürümün benim karta aynı olurmu ve sürümler arasinda FPS fark oluyormu?
valla bilmiyom ki knk aldığımdan beri iki kez güncelledim galiba,performansta öyle fark hissetmedim ben

Klasik AMD sorunları bunlar, yapılabilecek en iyi şey satıp NVIDIA'ya geçmek olur. Başka çaresi yok.
6600xt den 4060ti a geçtim 80-85 derece takılıyorum ne anlatıyorsun 6600xt 70 dereceyi geçmiyordu

pc yibdetaylı inceledim bugün yazılımsal olarak geri kurdum problem yok ama fanlar boşta hala 1300kusur rpm de dönüyor sök tak yapamıyorum gözde sorun olduğu için sorun nedir sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,829
Üyeler
186,547
Son üye
ahmetkulsni
Geri