❌İndirim Bitti! İ9-12900K 🔥4.919 TL

bunu satın alırsınız sonra i5 gelir ardından tüketici hakem heyetine gidersiniz dava edersiniz size ya 12900k vermek zorunda kalırlar ya da iade yaparlar
işin kötü tarafı şu
yasal hakkım diye
bu ilanın yanlışlıkla bu şekilde girildiğini gördüğü halde
12900k koparmak için sipariş veren olacak

işin kötü tarafı şu
yasal hakkım diye
bu ilanın yanlışlıkla bu şekilde girildiğini gördüğü halde
12900k koparmak için sipariş veren olacak
Zahmet edip satıcının soru cevap kısmına bir bak istersen sonra insanları yargıla

Alttaki satıcılar da i9 gözüküyor ama fotolar İ5 riskli şansınızı deneyin

1746356101207.webp

Firmanın yalancısıyım ama sorulara cevapları bu şekilde

Şansını denemek isteyen buyursun denesin en kötü iade edersiniz ama i9 gelme ihtimali yok denecek kadar

Satıcı güvenilir. 12. Nesil ellerinden çıkarmak için indirim yapmışlardır

başlık hatası var ürün i5 12400f soru/cevaplara ve yorumlara bakarsanız anlarsınız

yeni tarz tokatlama şekli sanırım. Gelenin elinde kalır, tray olduğu için iade de yoktur muhtemelen.

yeni tarz tokatlama şekli sanırım. Gelenin elinde kalır, tray olduğu için iade de yoktur muhtemelen.
İade zorunlu ama benimde deneyesim geldi ama boşa para onlarda kalır alanlara iyi şanslar

Satıcıya sordum cevap bekliyorum bakalım alırım tahmini bilgi veririm

magic satıyor güvenilir diye biliyorum, yakın zamanda r5 5500 trayide 2500 TL'ye düşürdüler(r5 3600 ikinci el daha mantıklı sanırım ama sonuçta sıfır fiyatı düştü) yeni işlemci mi duyurulcak acaba hafif hafif fiyatları düşürüyorlar

edit: sahibindene baktım en az 10.000tl ikinci eli anlamadım fiyat hatası olabilir mi acaba bu hafif düşüş değil çünkü

Geri