❌İndirim Bitti! İ9-12900K 🔥4.919 TL

Daha önce 4070ti vakası yaşanmıştı yazı olarak 4070ti yazıyordu,resimde 4070 vardı. Sonuç olarak da 4070 gönderdiler.
gerçi diğer satıcılarda da aynı fiyata yakın satıyorlar gönderme imkanları olabilir
edit:yorumlara bakınca resimli olarak i5 gönderildiği resimleri mevcut

Alıntıyı görüntüle

Aynı satıcının 13 saat önceki cevabı. Muhtemelen bakan farklı kişi bilgisiz ve yanlış girmiş. Daha önce aynı sorunla çok karşılaşıldı hiçbiri doğru çıkmadı bu da çıkmayacak.
Müşteri yorumu attıktan sonra 13 saat içinde cevaplamış 13 saat önce değil reisim 4 marta ait bir yorum.

tabii ki haklısın fakat. 15 binlik monitörü 5 bine almış birisi olarak bazı satıcıların reklam kampanyası olabiliyor bu tarz şeyler o yüzden olabilir mi diye düşündüm. Satıcının 12900k demesi yüzünden yoksa illaki bu fiyata 12900 vermezler.
sanmıyorum belki o tarz şeyler monitöre vs. olur ama işlemciye hayatta olmaz ikinci el fiyatı en az 10.000tl iken 5k fiyat çekmezler zaten öyle bir şey olsa satıcı sayfanın her tarafına yok şöyle kampanya böyle kampanya yok şampanya her tarafa yazar

Daha öncede aynı ilan aynı başlıkla açılmıştı. 12400F hatalı başlık. Israrla hatalı girmeye devam ediyorlar amaçları ne bilmiyorum. Müşteri hizmetlerine sorulmuştu 12400F olduğunun bilgisi verilmişti hatta sipariş verenlere 12400F gelmişti kapıda geri göndermişlerdi. Yorumlardaki görsellerden anlaşılıyor zaten.

Büyük ihtimalle başlık hatası ama satıcının i9-12900 diye tutturmasi yüzünden şansımı denerim en kötü iade ederim düşüncesinde olanlar deneyebilir.

İptal garantili

Daha öncede aynı ilan aynı başlıkla açılmıştı. 12400F hatalı başlık. Israrla hatalı girmeye devam ediyorlar amaçları ne bilmiyorum. Müşteri hizmetlerine sorulmuştu 12400F olduğunun bilgisi verilmişti hatta sipariş verenlere 12400F gelmişti kapıda geri göndermişlerdi. Yorumlardaki görsellerden anlaşılıyor zaten.
O incehesap satıcı hepsiburada idi. Bu farklı

Çirkefleşmek lazım harbiden. Satıcılar bilerek mi yapıyor bilmiyorum ama daha o gün 2500 e Samsung 990 satmışlrdı iptal ettiler. Thh ye başvurmak şart. Kendi ağızlarıyla 12900K diyorlar

yanlış fiyata sunmasınlar o zaman
hocam tamam profesyonel iş hayatı
olmaması gerek eyvallah
ama sizde artık şunu anlayın

bu toplum gerçekten bir yerlerde hata kusur bulsakta hemen yapışsak peşinde düştü

satıcı bu güne kadar devamlı fiyat oyunları yapan bir satıcı ise
veya müşteri mağdur eden bir satıcı ise
eyvalalh siz de yapışın

ama her nekadar olmaması gerektiğini savunsak ta
insanlık hali hata yapılabileceği de mi hiç umrunuzda değil

şurda posta katılan kişiden
bir kişi mesela
satıcıya mesaj attı mı
ürün listelemesi ve fiyatı ile ilgili bir sıkıntı var düzeltin mağdur olmayın diye

Çirkefleşmek lazım harbiden. Satıcılar bilerek mi yapıyor bilmiyorum ama daha o gün 2500 e Samsung 990 satmışlrdı iptal ettiler. Thh ye başvurmak şart. Kendi ağızlarıyla 12900K diyorlar
satıcılar yapmıyor uygulamanın hatası satıcıda kendi farklı görüyor herhalde ondan dolayı soru gelince böyle cevap veriyorlar direkt uygulamaları şikayet etmek lazım

Başka satanlarda var. sadece başlıkları i9 12900k 5k 6k 6.6kya satıyolar aşşağıda diğer satıcılarda var.

Geri