Yardım Zio venom XL alinir mi

Dosmi

80+
Reaksiyon skoru
3
1,95 70 kiloyum uzun oturmalarda bacaklarimda agri oluyor oturma kismi yumusak birsey bakiyorum. Bu ozellestirmelerle zio venom alinir mi?

Ekler

• Screenshot 2025-05-04 145135.webp
    Screenshot 2025-05-04 145135.webp
    40.3 KB · Hit: 97
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Dayı 1.95'e 70 kilo ne aw. Ben bile 1.8 boyla 80 kiloyum.

1,95 70 kiloyum uzun oturmalarda bacaklarimda agri oluyor oturma kismi yumusak birsey bakiyorum. Bu ozellestirmelerle zio venom alinir mi?
185 100 kiloyum normal zio var. Omuzlarım sığmıyor. Bariz küçük geliyor. oturma kısmı rahat olur zaten mevzu boyun sığması kafam en üst noktasını hafif geçiyor mesela

185 100 kiloyum normal zio var. Omuzlarım sığmıyor. Bariz küçük geliyor. oturma kısmı rahat olur zaten mevzu boyun sığması kafam en üst noktasını hafif geçiyor mesela
Hocam zaten Xl yarasa mekanizmali halinden daha buyuk bi koltuk bulamadim bel destegi ergonomik durmadi cok emin olamadim o yuzden.

Hocam zaten Xl yarasa mekanizmali halinden daha buyuk bi koltuk bulamadim bel destegi ergonomik durmadi cok emin olamadim o yuzden.
bence de xl den büyük koltuk yok. Bu arada yarasa mekanizma olayına aldanma normal mekanizma ile birebir aynı sağlamlıkta. İki mekanizmayı da kullandım komple aluminyum kasa yarasa mekanizmayı da kullandım. Eğer ekstra para alıyorlarsa mekanizma için nomral tercih edebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,287
Üyeler
184,135
Son üye
Mkbberat
Geri