Bir akıl verin lütfen

ne kadar olumlu yanları düşünmeye çalışsam da olmuyor kankam kusura bakma. zaten bu düşünce içini yiyecek senin ansızın aklına gelip ilişkine de etki edecek emin ol. ona saçma gelcek durup dururken bu konunun açılması ama seni anlayamaz. elim yüzün düzgün çevremden de iltifat alan biriyim ama ilk diyebileceğim ilişkim askerden hemen önce oldu. sayesinde iyi de geçti 6 ay şu an da iyiyiz. yani demem o ki inanılmaz kuvvetli bağların yoksa yollarınızı ayırmya bak. tertemiz çocuksun karşına elbet yüreğini ferah ettiren biri çıkacak. gönül rahatlığla sevgilim eşim her şeyim diyebileceğin. kız da papel bu arada. intihar etmeyi bayılmak sanıyor herhalde. zorla iğne yoluyla falan.. bana biraz masal geldi. özetle; o kendini önemsememiş, senin onun canını önemsediğin kadar. efendi gibi ayrıl takma

Merhaba hocalarım 1.5 ay sonra tekrardan bir kızla konuşmaya başladım ve dün buluştuk buluşma aşırı ama aşırı iyi geçti fakat her zamanki gibi bahtsız biri olduğum için sorunla karşılaştım ben hayatım boyunca hiç cinsel ilişkiye girmemiş biriyim şuan bunu belirtim dün kızı evine bırakırken elimden tuttu ve evinin yakınındaki bir parka götürdü saat gece 1di ve bir banka oturduk kız sana bir şey söylemem lazım dedi ama lütfen kalkıp gitme dedi gözleri vesayre doldu zaten o an senaryo aklımda kuruldu içimden umarım düşündüğüm şey değildir diye saydıkladim sonrasında kız bana ben bakire değilim dedi o an kafam zıng etti bir şey diyemedim sadece yüzüne baktım kız ağlamaya başladı bende neden önceden söylemediğini sordum konuşmayı keserdin korktum dedi bende şuan dahami iyi olduğunu sordum sonrasında nasıl yaşandığını vesayre sordum kız 14 yaşında vücuduna iğne yoluyla zorla uyuşturucu aktarıldığını söyledi yani zorla yapılan bir şey olduğunu söyledi ailesinin haberi olup olmadığını sordum ve olduğunu söyledi o arkadaş şuan hapisteymis ben sordum o anlattı konuşmayı kesip kesmiyecegimi sordu bende neden keseyim falan dedim bu konular yüzünden bundan önceki hiçbir ilişkisinin düzgün gitmediğini söyledi lütfen sende bırakma dedi sende bırakırsan zaten intihara mehilli biri olduğunu intihar edeceğini söyledi bende açıkça yüzüne sana nasıl guvenebilirim dedim yani uyuşturucu kullanan bir şahsiyetin evine gitmişsin ve bunu daha 14 yaşında yapmışsın dedim lütfen bana güven o zamanki gibi değilim kendimi değiştirmek için çok çabaladım dedi tekradan lütfen sende bırakma beni dedi sonra istemim dışında beni öptü sarıldı yani empati yaptım ve kızın bu olay üzerinde birçok travma yaşadığını göz önünde bulundurdum yani napmam gerekiyor bir akıl verin böyle bir kızla olurmu.
Hocam ne yaptınız merak ettim.

Hocam bende çok merak ettim ne olacağını ama sizin için empati yaptığımda doğru bir üslüpla konuşarak intihar konusunu açtığı için psikolojik destek alması gerektiğini söylerdim fakat bu olaydan sonra da samimiyetiniz tabii ki artmıştır o yüzden bu süreç içerisinde ona elimden geldiğince destek olmanız lazım eğer gerçekten sizi seviyorsa sizin söylediğiniz şeyleri dinler. Aklı başında birine benziyorsunuz hocam ben size güveniyorum🙂

Hocam ne yaptınız merak ettim.
Hocam bende çok merak ettim ne olacağını ama sizin için empati yaptığımda doğru bir üslüpla konuşarak intihar konusunu açtığı için psikolojik destek alması gerektiğini söylerdim fakat bu olaydan sonra da samimiyetiniz tabii ki artmıştır o yüzden bu süreç içerisinde ona elimden geldiğince destek olmanız lazım eğer gerçekten sizi seviyorsa sizin söylediğiniz şeyleri dinler. Aklı başında birine benziyorsunuz hocam ben size güveniyorum🙂
Kızı bulunduğum bölgedeki tüm çocuklar zaten elden geçirmiş ifşa videolarını falan izledim ve bunda ciddiyim o uyuşturucu olayı falanda yalanmış onları öğrendim etiket olmadan kaçtım gerçekten nasıl bir bahtsız Bedeviyim anlamadım.

Kızı bulunduğum bölgedeki tüm çocuklar zaten elden geçirmiş ifşa videolarını falan izledim ve bunda ciddiyim o uyuşturucu olayı falanda yalanmış onları öğrendim etiket olmadan kaçtım gerçekten nasıl bir bahtsız Bedeviyim anlamadım.
Hocam sizin kaderde bana benziyormuş dicem ama sadece bu olay benim yaşadığım her şeye bedel ya biz fazla masumuz ya da kızlar fazla yüzsüz

Kızın nasıl biri olduğunu güvenilir olup olmadığını bilmem ama bana inandırıcı gelmedi yani aslında gençliğin gazıyla daha önceki sevgililerime verdim demiyor biraz kurgu katıyor zorla oldu diyor yani ben böyle düşünüyorum ama tabi tanımıyorum dedikleri doğruda olabilir. Beni bırakma intihar ederim falan diyor bu onun cok zayıf karakterli olduğunu gösterir. Yani umarım dediği gibi değildir sana yalan söylüyordur. İki durumda da kızı suclayamazsin benim dediğim gibi olsa bile geçmişte olana bakmaman lazım şuana bakman lazım. Suanki karakteri öyle değilse bir sorun yok. Anlattığı gibi olduysa kesinlikle destek olman gerekir daha iyisi olması için. Çünkü elinde olan birsey değil her insanın başına gelebilir bu kız arkadaşın değil kardeşin bile olabilir. Gençlikte herkesin kötü çevresi olmuştur önemli olan o çevreden o durumdan şuanda kurtulmuş olup olmaman. Kızı seviyorsan günden güne onun daha iyi bir hale gelmesi için çabala. Bakirelik maddesel anlamda hicbirsey ifade etmiyor. Manen çok el değmiş güvenilmez hissi verebilir ama en başta dediğim gibi şuan geçmişinden bir eser yoksa hiçbir sorun yok manen bakirelik bacak arasında değil ruhta aranır.

hocam yanlıs anlama ama kız kolpa sıkmıs gıbı bence 14 yasında bu olayı asla yasamadı bırıyle cınsel ılıskıye gırdı 1 2 sene once ama boyle derse ıste ben 1 2 sene once bı hata yaptım cok uzgunum felan kalkıp gıdersın dıye dahada ufakken akıl selım yasta degılken zorla bana boyle bısey olduya baglamıs tahmınım bu sekılde haklı oludugumu dusunuyorum

Kızın nasıl biri olduğunu güvenilir olup olmadığını bilmem ama bana inandırıcı gelmedi yani aslında gençliğin gazıyla daha önceki sevgililerime verdim demiyor biraz kurgu katıyor zorla oldu diyor yani ben böyle düşünüyorum ama tabi tanımıyorum dedikleri doğruda olabilir. Beni bırakma intihar ederim falan diyor bu onun cok zayıf karakterli olduğunu gösterir. Yani umarım dediği gibi değildir sana yalan söylüyordur. İki durumda da kızı suclayamazsin benim dediğim gibi olsa bile geçmişte olana bakmaman lazım şuana bakman lazım. Suanki karakteri öyle değilse bir sorun yok. Anlattığı gibi olduysa kesinlikle destek olman gerekir daha iyisi olması için. Çünkü elinde olan birsey değil her insanın başına gelebilir bu kız arkadaşın değil kardeşin bile olabilir. Gençlikte herkesin kötü çevresi olmuştur önemli olan o çevreden o durumdan şuanda kurtulmuş olup olmaman. Kızı seviyorsan günden güne onun daha iyi bir hale gelmesi için çabala. Bakirelik maddesel anlamda hicbirsey ifade etmiyor. Manen çok el değmiş güvenilmez hissi verebilir ama en başta dediğim gibi şuan geçmişinden bir eser yoksa hiçbir sorun yok manen bakirelik bacak arasında değil ruhta aranır.
hocam yanlıs anlama ama kız kolpa sıkmıs gıbı bence 14 yasında bu olayı asla yasamadı bırıyle cınsel ılıskıye gırdı 1 2 sene once ama boyle derse ıste ben 1 2 sene once bı hata yaptım cok uzgunum felan kalkıp gıdersın dıye dahada ufakken akıl selım yasta degılken zorla bana boyle bısey olduya baglamıs tahmınım bu sekılde haklı oludugumu dusunuyorum
Herşeyi yalanmış hocam uzaklaştım kızdan.

Umarım hayatının sonuna kadar ciddi ilişki yaşamak istese bile yaşamaz. O zaman anlar başından nasıl yanlış yola saptığının.

Aga tavuk taşlığı geçmiyorsun bizle demi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,350
Üyeler
183,102
Son üye
anonimkm
Geri