Thelastmfi
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis tekrar bios tuşu ile flash taktım yine açıldı ama kapatırsam açılmayabilirO Diğer ssd yi çıkarıp deneyin
Reis tekrar bios tuşu ile flash taktım yine açıldı ama kapatırsam açılmayabilirO Diğer ssd yi çıkarıp deneyin
Dene bi o ssdyi çıkardınmıReis tekrar bios tuşu ile flash taktım yine açıldı ama kapatırsam açılmayabilir
Hazır açıkken bi occt deneseneReis tekrar bios tuşu ile flash taktım yine açıldı ama kapatırsam açılmayabilir
Ssdyi çıkarmadım occt nedirDene bi o ssdyi çıkardınmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hazır açıkken bi occt denesene
Stress testi programi googleden indirip her parçayı deneyin hangisinde kapanırsa o parça sorunludur testten sonra o sonradan taktığın ssd yi çıkarıp açmayı dene pc yiSsdyi çıkarmadım occt nedir
Yine msı yine bios güncellesi sonrası gidişBeyler yeni sistem topladım başta açılmadı sonra flash ile bios güncellesi yaptım açıldı sonra kapattım pc yi şimdi yine açılmıyor
Yine msı yine bios güncellesi sonrası gidiş
İlk başlattığımdada açılmıyordu şu anda açmamın tek yolu flash ile bios güncellemesi yapmakAnakartta sorun var gibi.
Eski biosta açılıyor muydu
hocam kablolamada sorun olmadığından emin ol bence ilk önceBeyler yeni sistem topladım başta açılmadı sonra flash ile bios güncellesi yaptım açıldı sonra kapattım pc yi şimdi yine açılmıyor