msiSizce hangisi alınır ? Fsp ikinci el ve daha 1 yıl garantisi var. Msi sıfır olarak alınacak. Ikiside aynı fiyata denk geliyor.
peki neden? Daha düşük w degerine sahip
watta göre değerlendirme yapıcaksanız çok bilinmedik bir markanın 750sini de bulursunuz bu paraya . baktığımız bizim malzeme kalitesi fsp kötü değil çok giriş seviye sistemlere kuıllanabilecek bir psu msi da onun bir tık üstü ayrıca 2.el diyorsunuz 2.eline en güvenmediğim ssdden sonra psudur.peki neden? Daha düşük w degerine sahip
çok teşekkürler hocam. Birde son olarak ben bu fspyi alacaksam pg ile alacaktım. Sessiz bir kullanım istiyorum. Bazı yerlerde msida ses sorunu olduğunu da gördüm. Hangisi daha sessiz sizce?watta göre değerlendirme yapıcaksanız çok bilinmedik bir markanın 750sini de bulursunuz bu paraya . baktığımız bizim malzeme kalitesi fsp kötü değil çok giriş seviye sistemlere kuıllanabilecek bir psu msi da onun bir tık üstü ayrıca 2.el diyorsunuz 2.eline en güvenmediğim ssdden sonra psudur.
ses sorunu yaşayan pek görmedim MSİ olandaçok teşekkürler hocam. Birde son olarak ben bu fspyi alacaksam pg ile alacaktım. Sessiz bir kullanım istiyorum. Bazı yerlerde msida ses sorunu olduğunu da gördüm. Hangisi daha sessiz sizce?
Bn çok ileri bir güç kaynağı değil hyper ile denk hatta biraz daha hyper önde . Şu durumda bende bn alırdım ama tavsiyem 0 hyper almak olurdu .watta göre değerlendirme yapıcaksanız çok bilinmedik bir markanın 750sini de bulursunuz bu paraya . baktığımız bizim malzeme kalitesi fsp kötü değil çok giriş seviye sistemlere kuıllanabilecek bir psu msi da onun bir tık üstü ayrıca 2.el diyorsunuz 2.eline en güvenmediğim ssdden sonra psudur.
Hee oyle diyorsanız dediğiniz gibi msi almak daha mantıklı olacaktırses sorunu yaşayan pek görmedim MSİ olanda
max 2 proların tier list seviyesine falan baktığimda yorumlarını okuduğumda max 3 pro için herkesin önyargılı olduğunu gördüm. Bu yüzden bilindik olanlara gitmeye çalışıyorum. Sizin oneriniz bu ikisinden msi olanı sanırım?enermax maxpro3 , msi AXXXBN , highpower gold gibi serilere bakabilirsiniz
ikinci elde sorun olur diye mi tavsiye etmiyorsunuz?Bn çok ileri bir güç kaynağı değil hyper ile denk hatta biraz daha hyper önde . Şu durumda bende bn alırdım ama tavsiyem 0 hyper almak olurdu .
Kullanıldığı sistem güç kaynağını yoracak bı sistem ise üzerinden çok yük cekilmis olabilir. Canı biraz alınmış olabilir . Hyper in. Kullanıldığı sistemi ogrenirmisin herşeyiyle.ikinci elde sorun olur diye mi tavsiye etmiyorsunuz?
detaylı bir incelemesini bulamadım yabancı forumların hangisine baksam çok giriş seviye patlamaz belki ama yerinde olsam kullanmam tarzı yorumlarla dolu fspBn çok ileri bir güç kaynağı değil hyper ile denk hatta biraz daha hyper önde . Şu durumda bende bn alırdım ama tavsiyem 0 hyper almak olurdu .
Psuyu 1 yıl önce mayıs ayında almış. 7500f ve 4060 varmış rx6900xt almayi düşündüğü için satıyordu. Hatta yeni psu aldığı icin bunu sattığını söyledi.Kullanıldığı sistem güç kaynağını yoracak bı sistem ise üzerinden çok yük cekilmis olabilir. Canı biraz alınmış olabilir . Hyper in. Kullanıldığı sistemi ogrenirmisin herşeyiyle.
tamamdır gaminggen üzerinde msi için 5 yıl garanti olduğu söyleniyor. Garantiye gerekli ölçude önem veriyolar mı bilmiyorum ama msi aklıma yatmaya başladıdetaylı bir incelemesini bulamadım yabancı forumların hangisine baksam çok giriş seviye patlamaz belki ama yerinde olsam kullanmam tarzı yorumlarla dolu fsp
Canlı olarak elimde inceledim hyper tercih edilebilcek bir psu biraz fani çok az sesli .detaylı bir incelemesini bulamadım yabancı forumların hangisine baksam çok giriş seviye patlamaz belki ama yerinde olsam kullanmam tarzı yorumlarla dolu fsp
Msı mantıklı ama 550w pek iyi olmaz 650 ye bütçe yetiyor ise 650 altamamdır gaminggen üzerinde msi için 5 yıl garanti olduğu söyleniyor. Garantiye gerekli ölçude önem veriyolar mı bilmiyorum ama msi aklıma yatmaya başladı