Ryzen 5 7500F (tray) 5749 TL

hoka

80+
Reaksiyon skoru
183
Geçen haftalarda fiyatı 6300'e düşmüştü o fiyat bile cazipti. Şimdiki fiyatı bence bedava. Zaten f/p bir işlemci.

Almanya tray fiyatı 140 euro.

5.9a düşmüştü ben paylaşmıştım kendim de almıştım şimdi daha da düşmüş ah magic :mad:

Olması gereken indirim.

DFS Bilgisayar ile rekabet yapıyorlar. Bu rekabeti en son kasımda görmüştüm. :blobdance:

magic de ürünler geri iade edilmiş ürünler oluyor dikkat edin alır iken geri iade gelmiş ürünü paket edip satıyorlar

5600,3500tl altına düşer mi

1 hafta önceki fiyata bakarsan görürsün ne kadar ucuz arkadaşın dediği gibi 2 magaza surekli karşılıklı indirim yapiyor. Bilip bilmeden ironi yapıyorsun ya bir de.
Kim ironi yapıyor kardeşim diğer mağazaya göre 15 tl ucuz işte şimdide diğer mağaza 15 tl ucuz diğer mağazayıda paylaşmalısın.

Kim ironi yapıyor kardeşim diğer mağazaya göre 15 tl ucuz işte şimdide diğer mağaza 15 tl ucuz diğer mağazayıda paylaşmalısın.
Dikkat ettiysen mağaza referanssız link paylaştım ve ben konuyu açarkenki gördüğüm en ucuz fiyatı yazdım. Sürekli değişiyor fiyatlar.

Dikkat ettiysen mağaza referanssız link paylaştım ve ben konuyu açarkenki gördüğüm en ucuz fiyatı yazdım. Sürekli değişiyor fiyatlar.
Sürekli bu mağazanın 15- 20 tl bile olsa sadece bu mağazanın paylaşımları ciddi manada dikkat çekiyor. Bununla iligili daha önce başka bir arkadaş ceza aldı. Eski paylaşımlara bir göz gezdirirseniz beni çok daha iyi anlarsınız.

Geri