nasıl yok biostar, asus, msi b650 serileri var5600 TL doğru düşüyor. Ancak alacağım gibi durmuyor 6000 TL orta seviye anakart yok
gigabyte, msi ve asusun 6000TL de orta seviyesi yok 7000 küsürden başlıyor. O seviyede bir tek colorful ve biostar var ama önermilmiyor o markalar. Yani arkadaş haklı.nasıl yok biostar, asus, msi b650 serileri var
15 20TL indirim değil kallavi bi indirim bu fiyata bir daha ineceğini sanmıyorum. Bir hafta önceki fiyatından yaklaşık 400TL daha ucuzdu. Paylaşımım herhangi bir mağaza referansı içermiyor. Sadece n11 linki koydum. Fiyatlar sürekli güncellendiği için herhangi bir fiyata da yönlendirme mevcut degil.Sürekli bu mağazanın 15- 20 tl bile olsa sadece bu mağazanın paylaşımları ciddi manada dikkat çekiyor. Bununla iligili daha önce başka bir arkadaş ceza aldı. Eski paylaşımlara bir göz gezdirirseniz beni çok daha iyi anlarsınız.
nasıl yok biostar, asus, msi b650 serileri var
Orta seviyeler Gigabyte DS3H, Eagle AX, MSI B650M-A Wifi, Asus Prime B650M-A Wifi II bunlardan başlıyor bunların altı giriş seviyeAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bunlardan bahsediyorsan, giriş seviyesi ile orta seviye arasında olanlar. Daha ucuzlari sadece giriş seviyeler.
yaklaşık 2 haftadır takip ediyorum, 5600 TL gerçekten iyi fiyat. Ben 5930'a dfs bilgisayardan aldım. Magic ile sürekli rekabet halindeler.
Hocam anlık fiyatlar oynayabiliyor. Muhtemelen önümüzdeki günlerde tekrar benzer fiyatlara gelecektir.
Güzel fiyatGeçen haftalarda fiyatı 6300'e düşmüştü o fiyat bile cazipti. Şimdiki fiyatı bence bedava. Zaten f/p bir işlemci.
Almanya tray fiyatı 140 euro.
![]()
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com