Neler Yeni

🔥İndirim RYZEN 5 7500F (tray) 5.899TL

pttavm den dfs bilgisayardan 6060 a sipariş verdim sonra bunu gördüm iptal ettim burdan verdim ama yukarıda ki arkadaşın yorumdan şüphelendim yorumlara bakım dedim aynı satıcının hepsiburada yorumunda bir fotoğraf gördüm diğer satıcılardan alınan işlemciden farklıydı önden bakıldığında diğerlerinde 6 sarı çip gözükürken bu satıcadan alınanda 4 çip gözüküyor

pttavm den dfs bilgisayardan 6060 a sipariş verdim sonra bunu gördüm iptal ettim burdan verdim ama yukarıda ki arkadaşın yorumdan şüphelendim yorumlara bakım dedim aynı satıcının hepsiburada yorumunda bir fotoğraf gördüm diğer satıcılardan alınan işlemciden farklıydı önden bakıldığında diğerlerinde 6 sarı çip gözükürken bu satıcadan alınanda 4 çip gözüküyor
Üretim yeri farklılığından kaynaklı diye biliyorum. Sorun teşkil etmemesi gerek.

başka bir konuda bu satıcı için iade gelen arızalı işlemcileri satıyor bu yüzden kutusuz diyenler vardı.

şimdi n11 yorumlarına göz gezdirdimde aynı satıcıdada 6 çipli satılmış satıcıyla alakalı değil gibi daha çok sürümle alakalı olabilir bilgisi olan varsa yazsın

incehesap gaming gecesinden 5200 e çözmüştüm

2 ay evvel bu fiyata aldığımda altın almış olsam şuan aynı altını bozup bunu alırıdm cebimede 1000 lira para kalırdı :D iyi fiyat

Incehesap bakacağım bu akşam 100 TL zam yapmışlar hemen ya ayıp valla ne diyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,700
Üyeler
173,242
Son üye
bugra5767
Geri