Neler Yeni

Yardım Ekran kartımın ederi nedir sizce?

İgito

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
546
Zotac Gaming RTX 2060 12GB O.C ekran kartım var garantisi yeni bitti kutusu var

Faturası var mı? Garantisinin yeni bitip bitmediğini teyit edecek belge alıcıya güven verir. Güvenlik etiketi bozulmadan duruyor mu yani içi açıldı mı?
Furmark testi ile yük altında sıcaklık değerleri muadillerine kıyasladığınızda performansı nasıl? Bu etkenler fiyat aralığınızı değiştirebilir. 5k ile 7k arasında değişebilir.
Bende benim kartı satmaya niyetliyim tuf 7800xt 2026/9. aya kadar garantisi devam ediyor sıcaklıklar 55 derece geçmiyor. İçi açılmadı kutu içeriği tam fatura var. Acaba benimki kaç eder?

Faturası var mı? Garantisinin yeni bitip bitmediğini teyit edecek belge alıcıya güven verir. Güvenlik etiketi bozulmadan duruyor mu yani içi açıldı mı?
açılmadı faturası var vatandan alınma etiketler duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Furmark testi ile yük altında sıcaklık değerleri muadillerine kıyasladığınızda performansı nasıl? Bu etkenler fiyat aralığınızı değiştirebilir. 5k ile 7k arasında değişebilir.
Bende benim kartı satmaya niyetliyim tuf 7800xt 2026/9. aya kadar garantisi devam ediyor sıcaklıklar 55 derece geçmiyor. İçi açılmadı kutu içeriği tam fatura var. Acaba benimki kaç eder?
furmark testi diğer 2. el muadillerine göre normal düzeyde

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
açılmadı faturası var vatandan alınma etiketler duruyor

furmark testi diğer 2. el muadillerine göre normal düzeyde
Bence 5.5 eder aynı koşullarda en çok satılan marka asus muadilleri de 5.5 6 falan ediyor. 6 da olabilir çok emin değilim :)

Bence 5.5 eder aynı koşullarda en çok satılan marka asus muadilleri de 5.5 6 falan ediyor. 6 da olabilir çok emin değilim :)
6gb olanlar o fiyatlara satılıyor aslında hocam

6gb olanlar o fiyatlara satılıyor aslında hocam
çok özür dilerim haklısınız. Dikkatsiz cevap verdim

7,8 arası gördüğüm kadarıyla. Tam o fiyata 6600xt ler var 2 yaş daha gençler ve performansları daha iyi. Yani biraz çetrefilli :) İhtiyacınıza göre hızlı veya yavaş satmak istediğinize göre fiyatı o aralıkta belirleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
çok özür dilerim haklısınız. Dikkatsiz cevap verdim

7,5-9k arası gördüğüm kadarıyla. Tam o fiyata 6600xt ler var 2 yaş daha gençler. Yani biraz çetrefilli :) İhtiyacınıza göre hızlı veya yavaş satmak istediğinize göre fiyatı o aralıkta belirleyebilirsiniz.
12gb olduğunu dikkate alip fiyat tahmininiz nedir

Herne kadar 12gb olsa da eski bir kart 6k üstü verecek sanmıyorum
Hocam performans aynı oldugu sürece 1tb vram olsa neye yarar max 6k ya satarsın daha fazla veren enayiler olur tabi kide
sahibindende marka farketmeksizin butun 12gb modeller 7k dan başlıyor hocam bende bu durumu anlamadim 6.500 yazsam bile en ucuz ilan benimki olacak öyle bir durum var :)

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
sahibindende marka farketmeksizin butun 12gb modeller 7k dan başlıyor hocam bende bu durumu anlamadim 6.500 yazsam bile en ucuz ilan benimki olacak öyle bir durum var :)
Hocam sahibinden piyasasına bakarsanız 1050 ti lı sistem 5090 dan pahalıya koyanlar var😂 ve ortalaması böyle 7k ya sizin kartı alıcagına biri gider 500tl ekler 3060 alır sizce o fiyat mantıklımı

Hocam sahibinden piyasasına bakarsanız 1050 ti lı sistem 5090 dan pahalıya koyanlar var😂 ve ortalaması böyle 7k ya sizin kartı alıcagına biri gider 500tl ekler 3060 alır sizce o fiyat mantıklımı
insanlarin ustune su kadar ekleyip sunu bunu almasi beni alakadar etmiyor ama simdi ben ilan fiyatini 6 civari yazsam ölü fiyat olacak gibi duruyor bilemedim bi tek sahibinden degil diger 2. el platformlarinda da genel piyasa boyle

Geri