açılmadı faturası var vatandan alınma etiketler duruyorFaturası var mı? Garantisinin yeni bitip bitmediğini teyit edecek belge alıcıya güven verir. Güvenlik etiketi bozulmadan duruyor mu yani içi açıldı mı?
furmark testi diğer 2. el muadillerine göre normal düzeydeFaturası var mı? Garantisinin yeni bitip bitmediğini teyit edecek belge alıcıya güven verir. Güvenlik etiketi bozulmadan duruyor mu yani içi açıldı mı?
Furmark testi ile yük altında sıcaklık değerleri muadillerine kıyasladığınızda performansı nasıl? Bu etkenler fiyat aralığınızı değiştirebilir. 5k ile 7k arasında değişebilir.
Bende benim kartı satmaya niyetliyim tuf 7800xt 2026/9. aya kadar garantisi devam ediyor sıcaklıklar 55 derece geçmiyor. İçi açılmadı kutu içeriği tam fatura var. Acaba benimki kaç eder?
Bence 5.5 eder aynı koşullarda en çok satılan marka asus muadilleri de 5.5 6 falan ediyor. 6 da olabilir çok emin değilimaçılmadı faturası var vatandan alınma etiketler duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
furmark testi diğer 2. el muadillerine göre normal düzeyde
çok özür dilerim haklısınız. Dikkatsiz cevap verdim6gb olanlar o fiyatlara satılıyor aslında hocam
12gb olduğunu dikkate alip fiyat tahmininiz nedirçok özür dilerim haklısınız. Dikkatsiz cevap verdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7,5-9k arası gördüğüm kadarıyla. Tam o fiyata 6600xt ler var 2 yaş daha gençler. Yani biraz çetrefilliİhtiyacınıza göre hızlı veya yavaş satmak istediğinize göre fiyatı o aralıkta belirleyebilirsiniz.
Hocam performans aynı oldugu sürece 1tb vram olsa neye yarar max 6k ya satarsın daha fazla veren enayiler olur tabi kide12gb olduğunu dikkate alip fiyat tahmininiz nedir
Herne kadar 12gb olsa da eski bir kart 6k üstü verecek sanmıyorum
sahibindende marka farketmeksizin butun 12gb modeller 7k dan başlıyor hocam bende bu durumu anlamadim 6.500 yazsam bile en ucuz ilan benimki olacak öyle bir durum varHocam performans aynı oldugu sürece 1tb vram olsa neye yarar max 6k ya satarsın daha fazla veren enayiler olur tabi kide
Hocam sahibinden piyasasına bakarsanız 1050 ti lı sistem 5090 dan pahalıya koyanlar varsahibindende marka farketmeksizin butun 12gb modeller 7k dan başlıyor hocam bende bu durumu anlamadim 6.500 yazsam bile en ucuz ilan benimki olacak öyle bir durum var![]()
1tb VRAM'li RTX 2060'a 200 bin lira verebilirim ben.Hocam performans aynı oldugu sürece 1tb vram olsa neye yarar max 6k ya satarsın daha fazla veren enayiler olur tabi kide
insanlarin ustune su kadar ekleyip sunu bunu almasi beni alakadar etmiyor ama simdi ben ilan fiyatini 6 civari yazsam ölü fiyat olacak gibi duruyor bilemedim bi tek sahibinden degil diger 2. el platformlarinda da genel piyasa boyleHocam sahibinden piyasasına bakarsanız 1050 ti lı sistem 5090 dan pahalıya koyanlar varve ortalaması böyle 7k ya sizin kartı alıcagına biri gider 500tl ekler 3060 alır sizce o fiyat mantıklımı