7700xt yeterli bir kart, gigabyteın trio modelinin 7800xtsini kullanıyorum, serin ve sessiz çalışıyor. Öneririmparam 20k üstüne yetmiyor maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
8gb olanları 18 19k 16gb olanları 20k üstü zaten mümkün değil
Rx7900 gre aldım hala watman hatası alıyorum hocam siz düşünün yanidostlar özellikle gigabyte markasını kullananlar memnunmusunuz karttan? herhangi cw, wattman, driver sorunu ile karşılaştınızmı? almayı düşünüyorum benim için öneri memnuniyet ve kendinizce eksi taraflarını söylerseniz memnun olurum.
RX7900 gre power color hellound markası yapıyor.Bendeki psu yada anakartta problem varmıdır bilemiyorum 750 watt psu vareyvah hocam demeyin kaç kişi içinden ilk siz söylediniz sorunu gigabyte 7700xt kartmı yapıyor wattman?
hmm anladım hocam umarım çözülür wattmanRX7900 gre power color hellound markası yapıyor.Bendeki psu yada anakartta problem varmıdır bilemiyorum 750 watt psu var
varmı bu dediklerinizin yapılmış bir test videosu?5060 tinin dlss4+fg si bırak 7700 xt yi 7900 gre ye kat be kat fps bindirir.
dostlar özellikle gigabyte markasını kullananlar memnunmusunuz karttan? herhangi cw, wattman, driver sorunu ile karşılaştınızmı? almayı düşünüyorum benim için öneri memnuniyet ve kendinizce eksi taraflarını söylerseniz memnun olurum.
Sizin gibiler bu forumda çok var ama suç sizde değil sizin gibi fanboyları insanlara yanlış bilgilendiren insanları forumda barındıranlar5060 tinin dlss4+fg si bırak 7700 xt yi 7900 gre ye kat be kat fps bindirir.
Yazık bunu insan yerine koyup ciddiye alan olacak5060 tinin dlss4+fg si bırak 7700 xt yi 7900 gre ye kat be kat fps bindirir.
gigabyte çok fazla ısınıyor asus dual iyi ısıtma açısındandostlar özellikle gigabyte markasını kullananlar memnunmusunuz karttan? herhangi cw, wattman, driver sorunu ile karşılaştınızmı? almayı düşünüyorum benim için öneri memnuniyet ve kendinizce eksi taraflarını söylerseniz memnun olurum.
hocam cw çokmu rahatsız ediyor ve bi sorun teşkil ediyormu? ne çok bu yüzden amd ye soğuğum bende nvidia da cw yaşayan hiç duymadım desem yeridirSizin gibiler bu forumda çok var ama suç sizde değil sizin gibi fanboyları insanlara yanlış bilgilendiren insanları forumda barındıranlar
Gigabyte 7800xt modelini kuzenim kullanıyor furmarkta cw varmış ufaktan oyunlarda duyulmuyormuş onun dışında sapphire pulse 7800XT kullanıyorum bende baya cw var
gigabyte çok fazla ısınıyor asus dual iyi ısıtma açısından