Yardım RX 7700 XT kullanıcıları buraya lütfen

kaça almıştın hocam sen kartı ben beklesemmi beklemesemmi bilemedim belki indirim gelir diye
Ben itopyadan aldım hem indirim vardı hem peşin fiyatına 6 taksit kampanyası vardı, 15 bin 6 taksitle aldım vade farksız daha aşağıya düşmedi diye biliyorum

gaming oc tavsiye etmem 3000 ve 6000 serisinde sorunluydu bu modeller ki hala kalite konusunda şikayetler var, uygun fiyata başka marka düşerse alınır bence

aşağıdaki video saf güç hali.dlss+fg 8 kat artış demek

Ben itopyadan aldım hem indirim vardı hem peşin fiyatına 6 taksit kampanyası vardı, 15 bin 6 taksitle aldım vade farksız daha aşağıya düşmedi diye biliyorum
baya iyiye almışsınız hocam keşke öyle bi kampanya denk gelsede alsam

hocam cw çokmu rahatsız ediyor ve bi sorun teşkil ediyormu? ne çok bu yüzden amd ye soğuğum bende nvidia da cw yaşayan hiç duymadım desem yeridir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
:)
Cw nvidia da kartımda da vardı genelde giriş seviye markalarda cw oluyor. Ayrıca cw her kartta oluyor hatta yeni nesil kartların bir çoğunda var ben kulaklık takıyorum bu yüzden cw sesi duymuyorum takmadığım zamanda çok rahatsız eden bir şey değil

gaming oc tavsiye etmem 3000 ve 6000 serisinde sorunluydu bu modeller ki hala kalite konusunda şikayetler var, uygun fiyata başka marka düşerse alınır bence
Kalite olarak ne şikayet etmişler öğrenebilir miyim

3 ay peşin fiyatına taksit var o şekilde alabiliyorum ancak varsa paşin taksitli başka model 17 18k ya bakayım

hocam saf güçte amd affetmiyor bunları biliyorum bana 8 kat fps olan videoları atın havada kalmasın dedikleriniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cw nvidia da kartımda da vardı genelde giriş seviye markalarda cw oluyor. Ayrıca cw her kartta oluyor hatta yeni nesil kartların bir çoğunda var ben kulaklık takıyorum bu yüzden cw sesi duymuyorum takmadığım zamanda çok rahatsız eden bir şey değil
bende zotac 2060 var hiç cw olmadı şans demekki :)

Uygunsuz Dil
Frame gen olmayan oyunlarda bişeyin ucundan tutarsın o zaman :D amd de de afmf 2.1 var o da 2 kat fps demek ve her oyuna oluyor.. ama şimdi fark ettim büyük hata yapıyorum sana cevap verdiğim içinde neyse

alma pişman olursun. 2. el 16 gb 4060 ti al daha iyi
hocam galiba yazdıklarımı okumuyorsun 20k üstünde onların fiyatı ben 18k yı taksitle anca çıkarabiliyorum. Did you understand me?

hocam galiba yazdıklarımı okumuyorsun 20k üstünde onların fiyatı ben 18k yı taksitle anca çıkarabiliyorum. Did you understand me?
2.el 15-16k dolaylarında.sarı siteye bakabilirsin.az kullanılmış

Geri