🔥İndirim PROTEİNOCEAN %20 indirim kodu TÜM ÜRÜNLERDE GEÇERLİ YAZ20

Lansmanda green foods gibi bisi vardı yeşillik ile alakalı onu da alıp deniycem ilk kez

Doğum günü pastası whey aroma olarak süper hiç baymıyor, bisküvi, zencefil kurabiye bayıyor
Pea protein tadı kötü ama en ucu protein bu şu anlık

Aga onu bunu bilmem çikolata , vanilya , dondurma tarzı aromalardan şaşmican
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiq benim en verim aldığım creatindi diğerleri pek etki yapmamıştı ya da psikolojik
Psikolojiktir, hepsi aynı üretim tesisinden çıkıyor paketlemeleri farklı sadece

beyler konudan bağımsız spor salonuna gidiş dönüş işte terleme sonrası falan filan napıyorsunuz misal terleyince terli bi şekilde geri mi dönüyosunuz yoksa orda duş alma imkanınız var mı veya terli kiyafetle terinizi silip yeni kiyafetle mi dönüyosunuz yeni basliyicam da nasıl bi rota cizmem lazım kendime gideceğim spor salonu da 30 dk yurume mesafesı

beyler konudan bağımsız spor salonuna gidiş dönüş işte terleme sonrası falan filan napıyorsunuz misal terleyince terli bi şekilde geri mi dönüyosunuz yoksa orda duş alma imkanınız var mı veya terli kiyafetle terinizi silip yeni kiyafetle mi dönüyosunuz yeni basliyicam da nasıl bi rota cizmem lazım kendime gideceğim spor salonu da 30 dk yurume mesafesı
yedek kıyafet götür hocam orda değiştir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kiloluk aromasız 800e geldi çektim iyi oldu ucube hiq e para kazandırmadık bugünde
hiq dan ben protein tozu alacam da hocam kötümü la niye öyle diyon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,255
Üyeler
173,947
Son üye
fhak
Geri