🔥İndirim Proteinocn %35 indirim + %20 kod

Kulaktan dolma bilgiler, bezelye proteini amino asit bakımından zengindir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garip bir toz tok tutma özelliği var ama bana ters ucuz diye kullandım epey tavsiyem 16; servis olanı alman beğenmez isen büyük kutu elinde kalır bol su ile hazırlamak gerekiyor tadını tarif etmek zor
Hazmı çok zor özellikle whey e kıyasla. Tok tutması muhtemelen bundan. Tat olarakta aromanın yanında, yabani yeşillik tadı var. Bakla yemeğinden, çiğ otlardan filan alabileceğin.

Son düzenleme:
Multivitamin paketinden 2 adet alıp kod + pilbox ekledim 1086 ya denk geldi vitaminler vaat ettiği değerleri veriyorsa güzel fiyat

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hazmı çok zor özellikle whey e kıyasla. Tok tutması muhtemelen bundan. Tat olarakta aromanın yanında, yabani yeşillik tadı var. Bakla yemeğinden, çiğ otlardan filan alabileceğin.
Yabani yeşillik tadı falan yok bildiğin bezelye tadı geliyor kötülemek için bu kadar saçmalamana gerek yoktu, whey en geç 1 saatte sinriliyor bezelye 2-3 saat, whey tabii ki amino asit bakımından pea dan üstün bunun hakkında yazı atman ayrı komik duruyor . Böyle bir iddiam yoktu😂

hiq citrulline kullanıyordum bitti, oceandan alacağım deneyen var mı iyi mi ? betaine de alacağım deneyen var mı ? d vitamini alacaktım k2 sizmiş almadım ve 1000iu yetersiz geldi damla olarak 10000 iu almayı öneriyorlar, omega3 ünü alacağım sanırım fakat fazla bir bilgi yok üretimi hakkında.

Yabani yeşillik tadı falan yok bildiğin bezelye tadı geliyor kötülemek için bu kadar saçmalamana gerek yoktu, whey en geç 1 saatte sinriliyor bezelye 2-3 saat, whey tabii ki amino asit bakımından pea dan üstün bunun hakkında yazı atman ayrı komik duruyor . Böyle bir iddiam yoktu😂

Is Pea a Complete Protein?

Technically, pea protein is not a complete protein, but that doesn’t mean that it’s inferior to other protein sources.

Complete proteins contain all 9 of the essential amino acids (EAAs) that your body cannot produce on its own. The 9 EAAs include tryptophan, threonine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, phenylalanine, valine, and histidine. Even if a protein contains all 9 of these amino acids, it isn’t considered complete if it doesn’t provide adequate amounts of each one.

Pea protein contains all 9 EAAs, but it’s not considered a complete protein because it only provides a small amount of methionine+cysteine. A complete protein provides at least 25 mg/g of this amino acid, and pea protein only has around 11 mg/g.

If you choose pea protein, you can easily combine it with other protein sources, either plant-based or animal-based.

Hocam ingilizceniz yok sanırım. Anlatayım. Eser miktarda methionine ve cysteine bulunuyor bezelye proteininin içinde. O sebeple tam protein kabul edilmiyor. Bildiğim kadarıyla herhangi bir bitkisel kaynak tam protein kabul edilmiyor. Yukarıdaki yazıda da net bir şekilde yazıyor ama görmek istemeyince göremiyorsunuz demek ki.

Tat olayına gelince, evet çiğ bezelye tadı var. Ama kimse bezelyeyi çiğ tüketmediği için, yabani otlar ve bakla yemeğine benzettim. Fikir oluşturması açısından. Protein Ocean Pea Protein'i kötüleme gibi bir derdim yok. Bu protein tozundan son 2 senede toplamda 16kg (10x1.6) kullanmışım. Artık içmesi zorlamaya başladığı için bu yıl almayacağım. Herkesin damak tadına uygun kesinlikle değil. Tadı kullandıklarımın arasında (Wielder, scitec, hardline, ssn, hiq) açık ara en kötü olanı. Hardline'ın vegan olanı (VMAX) daha lezetliydi mesela. Vmax'te bu tadı almıyorsunuz.

Son düzenleme:
ama sorunda şurada whey de biz bir performans bekleyemeyiz değil mi sonuçta eksik proteini tamamlamak için bir ek takviye. Demeye çalıştığım sen ayda 300gr kas kazanıyorsan kilo başına 1.5-2g protein alarak mesela, eksik alırsan düz mantık 200 gr falan alman lazım saf kas kütlesi olarak. Ama gerçekten kimimiz bunu bu şekilde takip ediyor belki biz bu whey alıyoruz uygun diye ama içinde leblebi tozu var(örnek amaçlı dedim) ve biz gelişimimizi besinlerden almış olduğumuz değerlerle artırdık ama kaç gr kas kütlesi koyduk bilmiyoruz cidden zor sorular. Ben de fiyatından dolayı alak istiyorum gibi sadece soru işaretleri kafamı çok kaıştırıyor sonuçta bunu içimize alıyoruz. Ucuz diye ileride başka sorunlar ile uğraşmayalım.
Leblebi tozu nasıl olabilir içinde? Zaten lab'a güvenmiyorsan herhangi bir başka ürüne nasıl güvenip yemek yiyorsun? Aldığın gofrette siyanür olmadığını nereden bildin ? Yediğin tavukların neyle beslendiğinden haberin var değil mi ? Veya bir balık yediğinde vücuduna ne girdiğinden ?

Son düzenleme:
Geri