düzeltme şuan oluyor az önce olmuyordu yanlış bilgilendirme yapmamam için o yorumu da düzelteyimyiyor kanka.
Ek olarak; 47.5TL ye geliyor tanesi. 20GR proteinli bar için çok iyi fiyat. Piyasadaki diğer markalar takribi iki katına satıyor bunu.
1kg creatin hiq da 750₺ + shaker olmaliyiyor kanka.
Ek olarak; 47.5TL ye geliyor tanesi. 20GR proteinli bar için çok iyi fiyat. Piyasadaki diğer markalar takribi iki katına satıyor bunu.
ucuz olması içeriğinin sahte olması anlamına gelmez her zamanAbi fiyatlar diğer markalara göre aşırı aşırı ucuz o yüzden insan işkilleniyor, ya gerçekte supplementler uygun ve markalar pahalıya satıyor yada bu marka içeriği sahte ürün satıyor ama aşırı güçlü olduğu için millet ifşalamaya gücü yetmiyor.
Vegan proteinler tam protein olarak kabul görmüyor. Amino asit bileşikleri zayıf.Vegan protein ucuza geliyor gibi, deneyen var mı? Önerir misiniz?
Anladım, teşekkür ederim. Araştırdım ama dediginiz gibi kafama tam yatmadiVegan proteinler tam protein olarak kabul görmüyor. Amino asit bileşikleri zayıf.
HIQ da da indirim var 300 tl ye yakın bir fiyata creatin falan çözüyorsun. protein ocean dan kat kat daha iyi kaliteli ürünleri olduğu bilinen bir marka zaten. bir bakmanızı öneririm.
alacak arkdaşlar limon chesecake ve yeşil elma aromasından uzak durabilir rezil tatları var benceEfsane Kasım ayağına indirim yapmışlar markaya karşı kin/nefret var ama ben iyi olduğunu düşünüyorum. İndirim linki bırakıyorum.
%20 indirim kodu ; EFSANE
bisküvi aroması fena değildialacak arkdaşlar limon chesecake ve yeşil elma aromasından uzak durabilir rezil tatları var bence
alacak arkdaşlar limon chesecake ve yeşil elma aromasından uzak durabilir rezil tatları var bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bisküvi aroması fena değildi
Kulaktan dolma bilgiler, bezelye proteini amino asit bakımından zengindirVegan proteinler tam protein olarak kabul görmüyor. Amino asit bileşikleri zayıf.
Garip bir toz tok tutma özelliği var ama bana ters ucuz diye kullandım epey tavsiyem 16; servis olanı alman beğenmez isen büyük kutu elinde kalır bol su ile hazırlamak gerekiyor tadını tarif etmek zorVegan protein ucuza geliyor gibi, deneyen var mı? Önerir misiniz?