🔥İndirim Proteinocn %35 indirim + %20 kod

Abi fiyatlar diğer markalara göre aşırı aşırı ucuz o yüzden insan işkilleniyor, ya gerçekte supplementler uygun ve markalar pahalıya satıyor yada bu marka içeriği sahte ürün satıyor ama aşırı güçlü olduğu için millet ifşalamaya gücü yetmiyor.
ucuz olması içeriğinin sahte olması anlamına gelmez her zaman
farklı markalarının suplementlerini kullandım protein tozunu saymıyorum çünkü zaten protein miktarı düşük oluyor proteinoceanın
creatine, pre workout, sleep formula "hap olan" , vitaminler, hydroprime "iyi denebilir şekilde pump sağlıyor"
bunları çok kez kullandım etki olarak gayet iyiler fakat bunlar tabii ki kişiden kişiye değişebilir fakat bende etkileri gayet iyi olmuştu
mesela vitaminler bitince buradan alırım hep.
creatine zaten aynı ham madde olduğu için nerdeyse marka bile fark etmiyor creatinde
Bana göre ucuz ürün her zaman kötü ürün değildir

Son düzenleme:
HIQ da da indirim var 300 tl ye yakın bir fiyata creatin falan çözüyorsun. protein ocean dan kat kat daha iyi kaliteli ürünleri olduğu bilinen bir marka zaten. bir bakmanızı öneririm.

HIQ da da indirim var 300 tl ye yakın bir fiyata creatin falan çözüyorsun. protein ocean dan kat kat daha iyi kaliteli ürünleri olduğu bilinen bir marka zaten. bir bakmanızı öneririm.

Takviye edici gıdalarda üstünlüğü doğrudur hocam ancak creatin için geçerli değil. Ham madde aynı etken maddeler değişmediği için nerdeyse bütün markalar eşit diyebiliriz

bigjoy dan aldığım 1 kg protein tozum bitiyr yenilemek istiyorm cikolata aramolı aldım ağır vanilya şeker aramoası geliyor pek hoşuma gitmedi ondan değiştiricem bu large paketi mi alsam yoksa direk düz 1 kg protein tozu mu alsam karar veremedim

Efsane Kasım ayağına indirim yapmışlar markaya karşı kin/nefret var ama ben iyi olduğunu düşünüyorum. İndirim linki bırakıyorum.
%20 indirim kodu ; EFSANE

alacak arkdaşlar limon chesecake ve yeşil elma aromasından uzak durabilir rezil tatları var bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alacak arkdaşlar limon chesecake ve yeşil elma aromasından uzak durabilir rezil tatları var bence
bisküvi aroması fena değildi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bisküvi aroması fena değildi

Bisküvi ve bluberry muffin şiddetle öneririm

Vegan protein ucuza geliyor gibi, deneyen var mı? Önerir misiniz?
Garip bir toz tok tutma özelliği var ama bana ters ucuz diye kullandım epey tavsiyem 16; servis olanı alman beğenmez isen büyük kutu elinde kalır bol su ile hazırlamak gerekiyor tadını tarif etmek zor

Geri