Çözüldü✓ RTX 5060Ti alınır mı

sezo33

80+
Reaksiyon skoru
153
Selamlar arkadaşlar rtx 5060 ti 16GB alınır mı genellikle FPS OYUNLARI oynarım 2k veya 1080P işlemcim 9800x3d

5070e bütçe çıkmıyorsa alınır

Emre hocam bütçemi zorlamak istemiyorum bazı şeylere de yatırım yapmak istiyorum fakat RTX 5060Ti 16GB aldığımda Cs oyununda ve Pubg gibi oyunlarda güzel bir FPS artışı yapar mı ? benim için çok önemli bunlar.
5070e bütçe çıkmıyorsa alınır

Emre hocam bütçemi zorlamak istemiyorum bazı şeylere de yatırım yapmak istiyorum fakat RTX 5060Ti 16GB aldığımda Cs oyununda ve Pubg gibi oyunlarda güzel bir FPS artışı yapar mı ? benim için çok önemli bunlar.
hali hazırda ekran kartınız yoksa tabii ki yapar

Açıkcası 7800XT ekran kartım var fakat RTX 5060Ti Nvidia tercih etsem mantıksız mı olur ?
güncellemek yerine daha düşük bir karta geçmiş olursun 7800xt gibi bir kartın varken ekran kartı değiştirmek gibi bir derdin olmamalı işlemciye yatırım yap.

güncellemek yerine daha düşük bir karta geçmiş olursun 7800xt gibi bir kartın varken ekran kartı değiştirmek gibi bir derdin olmamalı işlemciye yatırım yap.
9800x3dnin üstüne ne yatırsın kankam

Sorun değil Hocam her insan yanlış görebilir problem değil cansın :)
vallahi sistemi diğer parçaların ve monitörün nedir ? illa bir şey yükseltmek istiyorsan ekstra ram takviyesi olur 1080p varsa 2k monitör olur gibi gibi.
teşekkür ederim :D

Sorun değil Hocam her insan yanlış görebilir problem değil cansın :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden Emre hocam ?
saf kas gücünde 5060tidan daha güçlü çünkü

vallahi sistemi diğer parçaların ve monitörün nedir ? illa bir şey yükseltmek istiyorsan ekstra ram takviyesi olur 1080p varsa 2k monitör olur gibi gibi.
teşekkür ederim :D
2k monitörüm filan var hocam diğer sistem bileşenlerinden memnunum da benimki biraz para harcama hevesi diyelim hahaha :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,298
Üyeler
183,972
Son üye
LegendOfReal
Geri