Nvidia, 5060ti 16gb üretimini durduracak.

nvidia şuan piplemiyor oyuncu tarafını. Adamlar artık ekran kartı üretmiyoruz deseler bile batmazlar. Bugün nvida bir güncelleme tanıttı oyun içinde artık oyunu AI oynayabilecek. Mesela bir görevi geçemiyoruz, oyunu Aİ ya devrediyoruz AI kendisi kontrolü alıp oyunu oynuyor :D twitter de görmüştüm çok saçma geldi sonra dedim ki geçemediğimiz bölümlerde iş yapar.
Evet AI ve sunucu tarafında rekor para kazanıyor bir süre böyle devam edecek gibi duruyor AI yatırımları ve getirisi bir süre sonra düşmeye başlayınca piyasa toparlar. Ama hepsinden önce ram krizi bitmeli (bence 5-6 aya bitecek)

nvidia şuan piplemiyor oyuncu tarafını. Adamlar artık ekran kartı üretmiyoruz deseler bile batmazlar. Bugün nvida bir güncelleme tanıttı oyun içinde artık oyunu AI oynayabilecek. Mesela bir görevi geçemiyoruz, oyunu Aİ ya devrediyoruz AI kendisi kontrolü alıp oyunu oynuyor :D twitter de görmüştüm çok saçma geldi sonra dedim ki geçemediğimiz bölümlerde iş yapar.
Yani oyuna geçemediğimiz bölüm için hile eklemek çok mu zor geldi ne bu fanteziler :D o zaman youtubedan video açarım daha iyi

Evet AI ve sunucu tarafında rekor para kazanıyor bir süre böyle devam edecek gibi duruyor AI yatırımları ve getirisi bir süre sonra düşmeye başlayınca piyasa toparlar. Ama hepsinden önce ram krizi bitmeli (bence 5-6 aya bitecek)
büyük bir kaç firma 2028 de piyasanın rahatlayacağını düşünüyor. AI olayı tam olarak son 6 aydır yükselişe geçti. Daha da geliştirilmesi lazım halüsinasyon görme oranı yüksek hala. Benim düşüncem 2027 ortası

Yapay zeka bir sektörü daha çökertti "Mmorpg" tayfa.
Gerçi Metin2 de falan farm yazılımlari vs var ama tespiti kolay oluyordu bunda tespit zor olur gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,225
Üyeler
189,411
Son üye
yusdeno
Geri