5070e bütçe çıkmıyorsa alınır
hali hazırda ekran kartınız yoksa tabii ki yaparEmre hocam bütçemi zorlamak istemiyorum bazı şeylere de yatırım yapmak istiyorum fakat RTX 5060Ti 16GB aldığımda Cs oyununda ve Pubg gibi oyunlarda güzel bir FPS artışı yapar mı ? benim için çok önemli bunlar.
Açıkcası 7800XT ekran kartım var fakat RTX 5060Ti Nvidia tercih etsem mantıksız mı olur ?hali hazırda ekran kartınız yoksa tabii ki yapar
mantıksız olur. 7800xtden geçilcek bir kart değil.Açıkcası 7800XT ekran kartım var fakat RTX 5060Ti Nvidia tercih etsem mantıksız mı olur ?
güncellemek yerine daha düşük bir karta geçmiş olursun 7800xt gibi bir kartın varken ekran kartı değiştirmek gibi bir derdin olmamalı işlemciye yatırım yap.Açıkcası 7800XT ekran kartım var fakat RTX 5060Ti Nvidia tercih etsem mantıksız mı olur ?
9800x3dnin üstüne ne yatırsın kankamgüncellemek yerine daha düşük bir karta geçmiş olursun 7800xt gibi bir kartın varken ekran kartı değiştirmek gibi bir derdin olmamalı işlemciye yatırım yap.
7800x3d olarak okudum XD sistemde bi değişikliğe gerek yok o zaman.9800x3dnin üstüne ne yatırsın kankam
Sorun değil Hocam her insan yanlış görebilir problem değil cansın7800x3d olarak okudum XD sistemde bi değişikliğe gerek yok o zaman.
Neden Emre hocam ?mantıksız olur. 7800xtden geçilcek bir kart değil.
vallahi sistemi diğer parçaların ve monitörün nedir ? illa bir şey yükseltmek istiyorsan ekstra ram takviyesi olur 1080p varsa 2k monitör olur gibi gibi.Sorun değil Hocam her insan yanlış görebilir problem değil cansın![]()
saf kas gücünde 5060tidan daha güçlü çünküSorun değil Hocam her insan yanlış görebilir problem değil cansın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden Emre hocam ?
2k monitörüm filan var hocam diğer sistem bileşenlerinden memnunum da benimki biraz para harcama hevesi diyelim hahahavallahi sistemi diğer parçaların ve monitörün nedir ? illa bir şey yükseltmek istiyorsan ekstra ram takviyesi olur 1080p varsa 2k monitör olur gibi gibi.
teşekkür ederim![]()