Oyuna müzik vermek

Reaksiyon skoru
12
Merhaba arkadaşlar. Oyun oynarken bazen kafa dengi insanlar geliyor takıma. Bende mesela A rush yaparken mehter marşı açıp öyle gitmek istiyorum :D Bunu telefondan açmak dışında nasıl yapabilirim. Uygulamaya para vermek istemiyorum açıkçası. Oynadığım oyun valorant.

Merhaba arkadaşlar. Oyun oynarken bazen kafa dengi insanlar geliyor takıma. Bende mesela A rush yaparken mehter marşı açıp öyle gitmek istiyorum :D Bunu telefondan açmak nasıl yapabilirim. Uygulamaya para vermek istemiyorum açıkçası. Oynadığım oyun valorant.
telefondan açmak nasıl yapabilirim ses sitemi varsa ordan yapmak sen

Ben eksik bir şey görmedim, slam diye bir uygulama var, uygulamayı sana uzun uzun anlatamam ismini youtube'da arat videoları var.
Slam bir tek cs go da çalışıyor diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben eksik bir şey görmedim, slam diye bir uygulama var, uygulamayı sana uzun uzun anlatamam ismini youtube'da arat videoları var.
Bir kelimeyi eksik yazmışım da sonradan düzenledim.

Merhaba arkadaşlar. Oyun oynarken bazen kafa dengi insanlar geliyor takıma. Bende mesela A rush yaparken mehter marşı açıp öyle gitmek istiyorum :D Bunu telefondan açmak dışında nasıl yapabilirim. Uygulamaya para vermek istemiyorum açıkçası. Oynadığım oyun valorant.
Performansa pek etkisi olmaz.

Geri