9070 XT Sistem önerisi

emjan1907

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
60000
Bütçem 60k monitör dahil, 2k monitör düşünüyorum diğer türlü darboğaz yapar.
Çok olmadan biraz esnetebilirim bütçeyi.

Warhammer 40.000 darktide oynuyorum genellikle en ağır işlemci odaklı işim odur heralde.

Bütçem 60k monitör dahil, 2k monitör düşünüyorum diğer türlü darboğaz yapar.
Çok olmadan biraz esnetebilirim bütçeyi.

Warhammer 40.000 darktide oynuyorum genellikle en ağır işlemci odaklı işim odur heralde.
52 bin TL'e RX 9070 XT sistem toplanmaz RTX 5070 toplanabilir. Bütçe 56 bin TL civarına falan çıkarsa öneri yapabilirim.

biraz zor o bütçeye monitör dahil
7500f işlemci giriş seviy anakart tek16 gb ram belki olur da
biraz da daha iyisini ister bu sistem

bütçeyi biraz daha artırmalısın
eğer ki taksit imkanları bütçeni artırmaya yardımcı olursa tek tek toplanabilir
kampanyaya uygun kredi kartları ile taksitli alarak

Olabilir bide şöyle bir video gördüm,

Ekran görüntüsü 2025-05-07 170641.webp

Site S!nerji.

50 bin TL'e kaliteli parçalar ile bu şekilde RTX 5070 sistem toplanılabilir.

Monitör olarak bu olabilir.

Alıntıyı görüntüle
Site S!nerji.

Çok teşekkür ederim cuma günü gaming gecesinde buna yakın bir sistem gelmezse indirimli ,bunu alicağım.

Alıntıyı görüntüle
Site S!nerji.

anakart colorful sorun çıkarır attığınız ekran kartı ısınan bir modeldi sanırım bir de soğutucu phantom spirit daha iyi olur

anakart colorful sorun çıkarır attığınız ekran kartı ısınan bir modeldi sanırım bir de soğutucu phantom spirit daha iyi olur
Ekran kartında sorun yok. FurMark'ı çok kısa yapmış ama oyun testleri yeterli bilgiyi veriyor. Colorful'un ne sorunu var? Bu anakart fiyatına göre çok dolu bir anakart o yüzden önerdim. Yeni nesil Pearless Assasin eski nesil Phantom Spirit'den daha iyi soğutuyor ezbere konuşmayın.

işlemci
ekran kartı
anakart
ramhttps://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200?srsltid=AfmBOoo3UidrqYdnGZw2n0bwadUjR1yP8Gs0yeaebOWQkXkoe2G9Mk5-
ssd
kasa+psu
işlemci soğutucu
monitör
MALİYET61.253 bin lira tutuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartında sorun yok. FurMark'ı çok kısa yapmış ama oyun testleri yeterli bilgiyi veriyor. Colorful'un ne sorunu var? Bu anakart fiyatına göre çok dolu bir anakart o yüzden önerdim. Yeni nesil Pearless Assasin eski nesil Phantom Spirit'den daha iyi soğutuyor ezbere konuşmayın.
fiyatına göre pahalı kaçıyor phantom spiritden iyi soğutsa da o fiyat gereksiz onun için colorful un biosu sıkıntılıydı bildiğim kadarıyla daha geçenlerde driver sorunu çeken biri vardı unuttum şimdi konusunu

işlemci
ekran kartı
anakart
ramhttps://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200?srsltid=AfmBOoo3UidrqYdnGZw2n0bwadUjR1yP8Gs0yeaebOWQkXkoe2G9Mk5-
ssd
kasa+psu
işlemci soğutucu
monitör
MALİYET61.253 bin lira tutuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyatına göre pahalı kaçıyor phantom spiritden iyi soğutsa da o fiyat gereksiz onun için colorful un biosu sıkıntılıydı bildiğim kadarıyla daha geçenlerde driver sorunu çeken biri vardı unuttum şimdi konusunu
Biostar'ın da Bios sorunları var. İlerde üst seviye işlemci takarsa eğer yeni nesil Pearless Assasin bunu soğutabilir.

Biostar'ın da Bios sorunları var. İlerde üst seviye işlemci takarsa eğer yeni nesil Pearless Assasin bunu soğutabilir.
2k da pek gerekeceğini düşünmüyorum işlemcinin ama olurda yayın vs açarsa dediğin doğru olabilir ikiside gayet iyi soğutucu biostarın biosu kötü olsada pek girilmiyor yanlış olmasın colorful da driver sorunu çeken bir arkadaş görmüştüm bu yüzden pek alınmasını mantıklı bulmuyorum iyi günler :peepokalp:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,428
Üyeler
187,675
Son üye
v1envlr
Geri