1500₺ bütçe intel amd?

Ara sıra yayın ve render diyorsan o bütçede intele baybay de amd öneririm Ryzen 5 3600 çok iyi olacaktır seni bir süre idare eder ileride Snowman T6 Ultra veya Wraith Prism soğutucu alırsın
t6 alcam ucuz ve iyi sadece araştırma yapıyom kasam hakkında. kinternette kasam hakkında pek bilgi yok ta ama ölçtüm 16cm yer var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sağolun emek veren herkese teşekkürler

İntel 1080p oyunculukta 3600 den çok daha iyi bir işlemci ama ara sıra yayın ve render yaparım diyorsanız aradaki farka değmez büyük ihtimalle anakarta az para ayıracaksınız ve ramleriniz 2666 mhz olacak buda oyunda performansı çok benzer yapar
En fazla 3 FPS için ölü soketi tercih etmezdim.

t6 alcam ucuz ve iyi sadece araştırma yapıyom kasam hakkında. kinternette kasam hakkında pek bilgi yok ta ama ölçtüm 16cm yer var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sağolun emek veren herkese teşekkürler
tamam ozaman çok aksi bir durum yaşanmadığı sürece sıkıntı olmaz. T6 ultra sığar kasanın modeli nedir?

powerboost vk-d501m PSU değişçem biliyom bir sitede satıcıya sordum 20 cm dedi kasa 19 cm
Kasayı henüz almadıysanız bütçe yetiyorsa bunlardan birini öneririm çok daha iyi iş yapacaktır:

Kasayı henüz almadıysanız bütçe yetiyorsa bunlardan birini öneririm çok daha iyi iş yapacaktır:

aldım ya:/

hocam 1-2 ay daha bekle 9600k al 8/8 bir işlemci efsane bişey pişman olmazsın bazen gaming gecesinde 1500 e düşüyor takip et bulabilirsin belki
her türlü yaparsın yayın render edit montaj hepsini yaparsın sıkıntı hiçbirşekilde çıkarmaz 1500 TL ye 9600k dan başka alma
dağılın beyler intel fanboyu gelmiş dağılın hemen terk edin burayı :D
hocam alınma şakasına yazdım :D

Sonuç olarak indirimleri gözetip amd ryzen 5 3600 almanızı öneriyorum bütçe yetiyorsa yakın zamanda t6 ultra hava soğutma veya wraith prism soğutucu alınabilir. T6 Ultra daha iyi olacaktır.
Yarın incehesapta gaming gecesi indirimleri var oraya bakabilirsiniz.

Her türlü 3600 almalısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,409
Üyeler
185,722
Son üye
zorr0_35
Geri