benim arakadaşımada oldu kimlik istediler kimlik attık yine kabul etmediler 18 küçük olduğu için büyük ihtimal her açtığı hesap saniyesinde yine banlanıyor 18 yaşından büyüksen sadece doğum tarihin görünecek şekilde kimlik fotoğrafını isteyecekler büyük ihtimalInstagram ile iletişime geçebileceğim bir yer yok mu 6 yıllık hesap neden kapandı bir anda?
İtiraz ettim.
İtiraz Et 2 Güne Açarlar Diye Düşünüyorum Bende Öyle OlduInstagram ile iletişime geçebileceğim bir yer yok mu 6 yıllık hesap neden kapandı bir anda?
İtiraz ettim.
İtiraz ettim ama bir şey çıkmaz gibi geliyorİtiraz Et 2 Güne Açarlar Diye Düşünüyorum Bende Öyle Oldu
Görecez Reis Bu Konuyu Yer İşaretlerine Kayıt Ettim 3 Gün Sonra Sorcam Sana Açıldı Mı Hesabın Diyeİtiraz ettim ama bir şey çıkmaz gibi geliyor
Bakalım inşallah açılırçGörecez Reis Bu Konuyu Yer İşaretlerine Kayıt Ettim 3 Gün Sonra Sorcam Sana Açıldı Mı Hesabın Diye
seninki 2 günde iyi açılmış benim arkadaşım aylardır insta kullanamıyor anında banlanıyorİtiraz Et 2 Güne Açarlar Diye Düşünüyorum Bende Öyle Oldu
Hocam farklı bir cihazdan farklı bir ip adresi ile denesin açabilir muhtemelenseninki 2 günde iyi açılmış benim arkadaşım aylardır insta kullanamıyor anında banlanıyor
İp Ban Yemiş Olabilir Modeme Yada Telefona Reset Veya Format Atsın Ben Kickde Hesap Açamıyordum Çok Hesap Açtığım İçin Sonra Vpn Açtım İp Değişti Hesap Açtımseninki 2 günde iyi açılmış benim arkadaşım aylardır insta kullanamıyor anında banlanıyor
VPN açıncada olmuyomuş anakart dan ban yedi galiba ama bişey yapmadı ki durduk yere ban yediİp Ban Yemiş Olabilir Modeme Yada Telefona Reset Veya Format Atsın Ben Kickde Hesap Açamıyordum Çok Hesap Açtığım İçin Sonra Vpn Açtım İp Değişti Hesap Açtım