TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

beyler şimdi size bır sorum olucak ben tek şparıste 2 ürün alıcam bırı kara yolu ile gelicek diye yazıyor diğer ürünse normal . Normal üründe tek paket halınde kara yolu ılemı gelır yoksa paketı 2 ye bölüp biri kara yolu biri uçaklamı gelir ?
Hayır.. Karayoluyla gelen ayrı havayoluyla gelen ayrı gönderiliyor, benim 4 alisverisim şuan böyle..

Ekler

• 1000060227.webp
    1000060227.webp
    140.4 KB · Hit: 61
Hayır.. Karayoluyla gelen ayrı havayoluyla gelen ayrı gönderiliyor, benim 4 alisverisim şuan böyle..
ozaman 2 hak gıdıcek neyse yapıcak bısey yok alalım bakalım duvar panelı alıcam tekrardan 10lu almıstım begendım 30l lu olan kara yoluyla gelıyor farklı satıcıda bırde ondan alayım :)

15 20 kere kullandığım hesabımda bitti. Yeni hesap açtım ona da 600 geldi.
Bu sefer ana hesabımda affiliate sayfasını da kapattı. Sanırım klon uygulamayı anlayıp sinirlendi 😅

Şu üründen geçen ay almıştım. İyi ki almışım dediğim bir ürün. Taş gibi..

1746729301698.webp

discount777 devam ediyor mu? 1 haftadır gelmesini bekliyorum ortalıkta yok. Etkinlik sayfasına da giremiyorum discount777 yazınca arama yapıyor.

Hocam size 1800 TL'yi parça parça verdiğini söylemiştim o hesapta 1 tane krediyi kaçırdığım için 1500 küsur kredi var şimdide 600 TL kredi çarkı gelmiş sizce onu kullansammi yoksa normal sipariş mi geçsem

Araç ici ayak altina sarjli edilebilir aydinlatma aldim ışık seviyesi 3 kademe olarak ayarlaniyor ışık şiddeti güçlü çakar modu beyaz modu ve kendi ayarlı bir kaç modu daha var ben beğendim fakat tozdanmidir nedir tam anlayamadım gece taktım sabah düşmüslerdi kendi yapıştırıcısı var pek sağlıklı değil gibi anladığım kadarıyla başka türlü yapistiricam gibi ...

Araç ici ayak altina sarjli edilebilir aydinlatma aldim ışık seviyesi 3 kademe olarak ayarlaniyor ışık şiddeti güçlü çakar modu beyaz modu ve kendi ayarlı bir kaç modu daha var ben beğendim fakat tozdanmidir nedir tam anlayamadım gece taktım sabah düşmüslerdi kendi yapıştırıcısı var pek sağlıklı değil gibi anladığım kadarıyla başka türlü yapistiricam gibi ...

çift taraflı sağlam bantlar oluyor onlardan bulmaya çalış 3M

çift taraflı sağlam bantlar oluyor onlardan bulmaya çalış 3M
silikon bantla yapıstırıcam gıbı
ürün ustunde cırt cırt bant ve cırt cırt bantları tutması ıcnde altında çift taraflı bant yapıstırmıslardı onlar tutmadı cırt cırtların altına silikon bant takıp oyle denıcem

Hocam size 1800 TL'yi parça parça verdiğini söylemiştim o hesapta 1 tane krediyi kaçırdığım için 1500 küsur kredi var şimdide 600 TL kredi çarkı gelmiş sizce onu kullansammi yoksa normal sipariş mi geçsem
Tercih sizin hangisi işinize gelirse onu kullanın, ben genelde kazara 600 verirse es geçerim bi sonraki 1000 TL gelir onu kullanırım..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

discount777 devam ediyor mu? 1 haftadır gelmesini bekliyorum ortalıkta yok. Etkinlik sayfasına da giremiyorum discount777 yazınca arama yapıyor.
Devam ediyor ama hesabın alışveriş iptal gibi kullanim aliskanligina özel bi durum bu, daha önce de belirtmiştim.. Benim 3 hesabımda sabit geliyor ama 2 hesabima uzun zamandır gelmedi pek aramadım da:)

Merhabalar, wincredit kampanyasını çok uzun zamandır kullanıyordum. 3 ayrı hesaptan 1000 TL iade alarak 3 günde bir tekrarlayan sürekli sipariş vererek, yani 3 hesaptan ayrı ayrı her gün sipariş ile 150ye yakın sipariş verdim. Kampanya sürekli biçim değiştirdi, hatta bir zaman hesabın birinden hiç ödeme yapmadan sadece kredi ile ufak ürünleri bedava bile sipariş verdirdi. Artık alacak ürün bulamadım ve aldıklarım gereksiz gelmeye başladı, ara ara iade ettiğim ürünler oluyordu. Kampanya hep devam etti. En son geçen hafta iade sayım biraz arttı ve 3 hesap birden kampanya dışı kaldı. Hemen yeni hesap açtım ve hiç sipariş vermeden kampanyayı direk tanımladı. Diğer hesaplar 10gün geçmesine rağmen kampanyaya uygun değilsin demeye devam ediyor. Hesaplarda kampanyayı tekrar aktif edemedim. Alım satım olarak kullanmadığım için pek dert etmedim ancak bu akşam araştırmak istediğimde burda yazanları görünce herkeste toplu bir kampanya engelleme olduğunu gördüm. Sanırım sınırlama getirdiler. İnşallah isteyenler kampanyaya yakın sürede kavuşur. Ben ürün bulmakta artık zorlanıyorum. Bütçemde ne kadar uyguna gelsende bunu kaldırmamaya başladı. Temu ya bu bedavadan az pahalıya gelen ürünler için teşekkürler. Şunu anlamak istemeyenler olduğu için yazıyorum. Bu tarz kampanya var ve çok uyguna alabiliyorsunuz.

Edit: Buraya yorum yazdıktan sonra yeni hesabıma gelen kampanya beni şaşırtmadı değil. İlk defa denk geliyorum. 1800 TL kredi.
IMG_1623.webp

Son düzenleme:
Şu üründen geçen ay almıştım. İyi ki almışım dediğim bir ürün. Taş gibi..

Alıntıyı görüntüle
hocam hava temizleyici önerisi var mıdır , aldınız mı acaba hiç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,532
Üyeler
186,346
Son üye
legolas006
Geri