Bu akşamüstü güncelledim gerçekten akıcılık anlamında daha iyi olmuş ama ikonların bazılarını beğenmedim
Bilmiyorum ki bende Aralıktan beri bekliyodum vallaA35'e ne zaman gelir acaba ya
s24 fe bir türlü gelmedi beklemekten sıkıldımBu akşamüstü güncelledim gerçekten akıcılık anlamında daha iyi olmuş ama ikonların bazılarını beğenmedim
Iconlar One UI 6ya göre daha birbirinden bağımsız ve uzak hissettiriyor belli bir yapıyı içinde barındıran arayüz tasarımı birazcık değişmiş ayrıca üst paneli çekerken 2 farklı yere göre çekiyoruz gibi olaylar var düzenlenebiliyor ama yukarıdan bildirimleri çektiğimizde kullandığımız araç bölümü de epey garip hissettirdi eskiden 1/2/3 sekme olarak kaydırarak buluyorduk şimdi aynı yere toplamışlar bütün iconları web sitesi kaydırır gibi kaydırıyoruzda buluyoruz aslında bi yandan bildirim paneli için eksi bi durum samsung zamanla bana kendini bozuyor gibi geliyor bu konuda.Bu akşamüstü güncelledim gerçekten akıcılık anlamında daha iyi olmuş ama ikonların bazılarını beğenmedim
hocam s24fe ye gelmedi size nasıl geldi?Bu akşamüstü güncelledim gerçekten akıcılık anlamında daha iyi olmuş ama ikonların bazılarını beğenmedim
s24 e gelip fe ye niye gelmiyor ilginç ben yükleyeli 3 gün oldu sanırım.hocam s24fe ye gelmedi size nasıl geldi?
Yok artık benim s22ye bile geldi. Almayan bi ben kaldım zannediyodums24 fe bir türlü gelmedi beklemekten sıkıldım
şaka gibi s22 den memnunmusun bu aradaYok artık benim s22ye bile geldi. Almayan bi ben kaldım zannediyodum
S9 FE de gelmediYok artık benim s22ye bile geldi. Almayan bi ben kaldım zannediyodum