Merhaba arkadaşlar şimdi başıma gelen olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Asusun vg249q 24 inç 144hz ips monitörünü kullanıyordum, bir hafta önce monitörün ortasında ince ince çizgi seklinde bir arıza aldım. Garantiye yollamak istedim ups kargoyla 1 hafta uğraştım kapımdan alacaklardı haber vermediler almaya gelmeden önce, neyse sonraki gün gelirim dediler gelmediler aradım araya hafta sonu girdi pazartesi yolladım kargoyu. Perşembe günü geldi takayım dedim birde ne göreyim bir tane vidası eksik neyse taktım çalıştırayım dedim bir şekilde, display port kablosunu bağlıyorum sinyal yok. Hdmi kablosu ile çalışıyor öyle olunca da adaptive sync çalışmıyor. İşlerimi halletmek için bir arkadaşımdan idareten monitör almıştım sağolsun vermese ne yapacaktım. Neyse canlı desteğe bağlandım dedim böyle böyle ben tekrar garantiye gönder tekrar geri gelsin ile uğraşmam dedim isterseniz iade işlemi başlatalım ( teknik destek onaylarsa paranız iade olur) diyorlar ben parasında değilim. Arkadaşıma mahcup olmak da istemiyorum adama geri yolladım teşekkür ettim şimdi geri mi isteyeceğim. Dedim ki bana sıfır monitör yollayamıyor musunuz hayır da demediler direk iade için form yolladılar. Koskoca asusta böyle komik olayların yaşanması gerçekten üzücü. Neyse uzun lafın kısası artık asus marka monitör kullanmayı düşünmüyorum. 2.5 yılda lcd paneli bozulabilir ve sizinde başınıza böyle bir şey gelebilir. Böyle bir tecrübe yaşadım sizlere de belirtmek istedim bilgilendirme olsun diye. Muhtemelen samsung yada msi ile devam edeceğim. Parasında da değilim 3 bin küsür yatsa ne olur yatmasa ne olur(O da iade onaylanırsa
) Alacağım monitör ortalama 6-7 k olucak zaten.